be_what_u_wanna_be
Zainteresovan član
- Poruka
- 213
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
wow :wink: ...jos kad bi ej znala...be_what_u_wanna_be:ne znam za vas ali mene bi bas osusevio tip koji bi igrao tango sa mnom.
o,daaaabe_what_u_wanna_be:ne znam za vas ali mene bi bas osusevio tip koji bi igrao tango sa mnom. tj. uopste znao da ga odigra. a ako govorimo o uvijanju oko sipke onda sve ovo pada u vodu.
ZGODNITinar:Kad_LupimLupim:Sta ti je, bre, cool? Oni gejevi sto se uvijaju uz metalnu galenteriju diskoteka? :shock:Oni su smeshni (ali si i zgodni).
ops:
Mala, p sto govoris u moje ime ... c c c ... strasno (8 i to jos pogresis ... c c c ... p i sama znas koliko ja obozavam diskoteke ... i te Extra tipove ... (8Swan:ja mislim da je ona to cool rekla za klasicne plesaceKad_LupimLupim:Sta ti je, bre, cool? Oni gejevi sto se uvijaju uz metalnu galenteriju diskoteka? :shock:![]()
ma da...aj onda,samo javi kad i gde.... :wink:POP Mare:ZGODNI:? Onda ti stvarno ne znas sta su dobri momci(zgodni) pa ja da se sredim i odem da igram sve devojke bi popadale na nos
![]()
Javicu... za moje momacko vece za nekih 9 godina :wink: Ma extra su gradjeni striperi a ovi pesovani sto igraju jao ko zene su bre...miss:ma da...aj onda,samo javi kad i gde.... :wink:POP Mare:ZGODNI:? Onda ti stvarno ne znas sta su dobri momci(zgodni) pa ja da se sredim i odem da igram sve devojke bi popadale na nos
![]()
:shock: i kao nisu zgodni?! bas su extra gradjeni!
izvinimortishaaa:Mala, p sto govoris u moje ime ... c c c ... strasno (8 i to jos pogresis ... c c c ... p i sama znas koliko ja obozavam diskoteke ... i te Extra tipove ... (8Swan:ja mislim da je ona to cool rekla za klasicne plesaceKad_LupimLupim:Sta ti je, bre, cool? Oni gejevi sto se uvijaju uz metalnu galenteriju diskoteka? :shock:![]()
![]()
~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
Slavik:Kada bi ste imali druga koji je plesač,(ne baletan, nego plesač), kako bi ste se odnosili prema njemu. Da li bi ga djevojke gledale kao mekušca ili šta već?
Mladost ludos sve klinke se tako loze... Nema ljutnje :wink:gosca_88:Slavik:Kada bi ste imali druga koji je plesač,(ne baletan, nego plesač), kako bi ste se odnosili prema njemu. Da li bi ga djevojke gledale kao mekušca ili šta već?
Ja imam druga koji je plesac..nemate pojma koji je frajer.sve se devojke prze na njega..izgleda do bola..tako da naravno devojke ne misle da je on mekusac![]()
POP Mare:Mladost ludos sve klinke se tako loze... Nema ljutnje :wink:gosca_88:Slavik:Kada bi ste imali druga koji je plesač,(ne baletan, nego plesač), kako bi ste se odnosili prema njemu. Da li bi ga djevojke gledale kao mekušca ili šta već?
Ja imam druga koji je plesac..nemate pojma koji je frajer.sve se devojke prze na njega..izgleda do bola..tako da naravno devojke ne misle da je on mekusac![]()
Onda ta devojka nije normalna...gosca_88:POP Mare:Mladost ludos sve klinke se tako loze... Nema ljutnje :wink:gosca_88:Slavik:Kada bi ste imali druga koji je plesač,(ne baletan, nego plesač), kako bi ste se odnosili prema njemu. Da li bi ga djevojke gledale kao mekušca ili šta već?
hoces da kazes da je i klinka jedna riba sto ga je startovala a starija je od njega sest godina?on je inace moje god.... :?
POP Mare:Onda ta devojka nije normalna...gosca_88:POP Mare:Mladost ludos sve klinke se tako loze... Nema ljutnje :wink:gosca_88:Slavik:Kada bi ste imali druga koji je plesač,(ne baletan, nego plesač), kako bi ste se odnosili prema njemu. Da li bi ga djevojke gledale kao mekušca ili šta već?
hoces da kazes da je i klinka jedna riba sto ga je startovala a starija je od njega sest godina?on je inace moje god.... :?