plejadani .

ovo su navodno dobri vanzemaljci i lice na svedane . pa ko voli plavuse samo naprijed .

http://en.wikipedia.org/wiki/Nordic_aliens

Za početak, daj se malo potrudi oko teme, daj nešto svoje.
Svako zna da okači link i zašto bi se ovde neko trudio samo oko linka sa WK, bolje je onda to uraditi na WK samoj ne?
Osim toga ovako sirovo, suviše me podseća na bacanje koske kerovima pa ko voli?

Ok da razradim temu . Reptilijane se generalno smatra losima dok bi im plejadani trebali biti suprotnost. Mozemo li ih uopce tako dijeliti ili smo samo geocentricni pa sve promatramo subjektivno ? Kako cijela vrsta moze biti dobra ili zla pa i medu ljudima je velika razlika izmedu pojedinca i pojedinca pa kako nece biti razlike unutar reptilijanske ili plejadanske vrste ?

Ok da razradim temu . Reptilijane se generalno smatra losima dok bi im plejadani trebali biti suprotnost. Mozemo li ih uopce tako dijeliti ili smo samo geocentricni pa sve promatramo subjektivno ? Kako cijela vrsta moze biti dobra ili zla pa i medu ljudima je velika razlika izmedu pojedinca i pojedinca pa kako nece biti razlike unutar reptilijanske ili plejadanske vrste ?

Verovatno je ta podela pogrešna.
Verovatno je utemeljena na iskonski lošem rejtingu koji reptili uživaju kod nas hominida i praktično nikakvom kolektivnom iskustvu prema tzv plejađanima.
To svakako nije jedina podela koja je u nas pogrešna.
Inače, bavljenje problematikom tzv viših denziteta je za većinu nas, jedan interesantan ali u biti ćorav posao.
Tako nekako se verovatno oseća moj mačor kad me vidi da tipkam po tastaturi i polomi se da me uhvati za prste, ne bi li podelio sa mnom osećaje koje ova radnja u meni, njemu sasvim očigledno, izaziva.
Može on to, ide to njemu dobro, pogotovu što ima na raspolaganju dva ekstremiteta više no ja, a da se ne govori o često primenjivanoj mogućnosti da legne na tastaturu, što je meni definitivno van dometa.
Stoga, rukovodeći se primerom svog ljubimca, koji obično posle nekog vremena bavljenja na i oko tastature biva "ničim izazvano", kako se njemu to čini, izopćen iz njene bliže okoline, pa zaume svoje mesto na fotelji i utone u duboku meditaciju, a koji je pak mnogo puta do sad , na nekim drugim, njemu više primerenijim primerima, pokazao svoju nesumnjivu inteligenciju, ja povodom razmišljanja o denzitetima, kao o slabo definisanom pojmu iz unutrašnjeg sveta, mnogo radije pribegavam metodi koju mi moj ljubimac tako velikodušno nudi:
Dubokom meditiranju u osami omiljenog okruženja.

To je, u stvari, ista vrsta.
I nisu sa Plejada.

Back