Please ukljucite se u ovu diskusiju ......

• Začetnik teme Začetnik teme 3-2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Shinoda:
Electra:
Sorry, ali ja sam iznad klinackog prepucavanja. I naravno, pod 1. u pravu sam sto se tice onoga sto sam napisala, i pod 2. vecina forumasa je na mojoj strani 8)
Adio!
Imas moju punu podrsku!!!!! :x

Imaš svačiju podršku, a što se tiče vaskrsavanja to je užaš, ako nije vratila na početak bar 6-7 tema koje su zadnji put imale post 2003. Julija*, vrati se u sadašnjost :roll:

Electra:
Sorry, ali ja sam iznad klinackog prepucavanja. I naravno, pod 1. u pravu sam sto se tice onoga sto sam napisala, i pod 2. vecina forumasa je na mojoj strani 8)
Adio!

Tacno...
I moderator je na tvojoj strani... :wink:
A posto je ovde moj glas presudan,bolje ti je da je poslusas... 8)
Teme kao sto je ova,gde je u pitanju neki problem,stvarno je besmisleno vracati na pocetak...

I ja se kasno ukljucujem,ali nadam se da cu biti od neke koristi.
Mi smo imali englezaru na isti fazon.Imao sam 2 kod nje,a skoro svaki dan pricam engleski sa kumovima u Grckoj(ja neznam Grcki,oni Srpski).I ja tako odlepio i prvo probao sa mojom (jakom) vezom u skoli.Nije uspelo.Onda sam se setio da zovem ekipu Novosti i Radija 021(pandan b92).Oni su dosli,po celom gradu se pricalo o tome,dosli iz ministarstva i kad su videli da decko,koji je do tada imao 2,sada ima 5 (jer ju je kresnuo) sve je poslo na bolje po nas.Ona nam vise ne predaje,a zapreceno joj je iz ministarstva da bude li bilo jos prituzba na nju ,gubi posao.Jednia razlika izmedju tvog problema i mog je to da je kod na 80% razreda tako proslo,a kod vas samo devojke.
Pa probajte 8)

E ovako:
Ja mislim da bi trebali da pocnete sa manjim problemima kako bi je izludeli.Rekli ste "riba misli da je faca - seta u MINI SUKNJI....."
1.Nekom kao sto je ona sigurno bi smetalo kada bi joj na suknju ili majcu pao "slucajno"
koktel (u jednoj flasici pomesati: ulje , sirce i vino) . Naravno i zacini ne bi skodili. SIGURNO BI JE BILO BLAM DA SETA PO SKOLI TAKVA-OSIM AKO NIJE BUDALA DA NOSI JOS NEKI KOMAD GARDEROBE U KESI !!!!!!!!!!!
2.prvite anonimna pisamca i stavljajte joj u tasnu...
3.kad vas prozove da radite zadatak na tabli pisite ovako(1. zadatak recimo ima pod a b i
c ) vi pisete
1. a) nastavnica ta i ta kako se zove vec JE SPONZORUSA
2. b) glupaca koja nije provalila da je matori vara sa tamo nekom
3. c) izivljava se na odeljenju 3-2 A I SAMA JE JUCE IZASLA IZ KLUPE!!!!!! ovo MI JE prvo PALO NA PAMET DA NAPISEM KADA SAKUPIM NEKE PODLijE INFORMACIJE, A VERUJTE BICE IH BUDITE SIGURNI DA CU VAM PISATI !!!!!!!!!!!!!!!!! PUNO SRECE ZELI VAM DEE DEE.

Back