Plaze na koje mozemo zajedno........

Mesto se zove Trešnja a jezero ne znam ni da li ima neko ime. To ti je iza Avale nekih 10-15 km Avalskim putem ka Kosmaju pa se tamo malo iza kafanice Avalski cvet skreće levo i spušta pored lovišta do jezera.

Inače to je nekad (pre 20ak godina) bilo ekstra odmaralište sa hotelom koji je sad u ruševinama.

Ria, bude guzva, ali ne srasno, uglavnom ljudi setaju na stazi, ne bas blizu vode. Po koji pas se kupa. E sad ako bezite od guzve ujutru pre posla ako imas vreme nema tamo zive duse sem mozda nas:dash:

krisb iz kog si kraja kad ti je ada huja blizu? meni tu ne deluje bas cisto inace...

ja sam cula da tokom radnih dana a i vikendom ako vam je vaspitan pas bez problema mozete da uzivate na beloj steni. do nje voze camcima. imam mob jednog koji vozi iz visnjice i prima pse na camac, mada mislim da kad se plati prevoz niko kucu ne bi odbio...

tamo je pesak, ja sam poslednji put kao klinka bila, secam se da mi je izgledalo skoro kao more...:)

Mi smo na Karaburmi. Daleko od toga da je cisto, ali je najblize. Mada se ni moj pas ne odusevljava kupanjem tu, uglavnom samo prosetamo, umocimo sape, ali ima dosta pasa koji se kupaju. E ima fino mesto sa one strane Dunava, zive duse nema, malo nepristupacno ali pesak. Ne znam kako je na Dunavcu, tamo treba da bude uredjena plaza.

Objasnicu ti, mada odmah da ti kazem da se to ne moze ni nazvati plazom. Prosle godine je bilo prostrano, ali sada je Dunav poplavio veci deo. To je minijatura, dosta nepristupacno i ima okolo dosta djubra:thumbdown:. Elem, predjes pancevacki most i krenes ka Pancevu, na prvom semaforu kod Poljoprivredne skole skrenes desno i odmah opet desno, onda stizes do onog restorana koji je skoro ispod mosta, sam put te vodi levo, ima tu par vikendica i kad ih prodjes ostavis kola i vidis Dunav. Ako hoces da vidis kako to otprilike izgleda na ovoj strani ima slika mog psa na toj nazovi plazi.
http://forum.krstarica.com/threads/91815&page=149
Alal, jel ste isli na Dunavac, to je vama dosta blizu, a treba da postoji uredjena plaza?

Pre par dana sam bila na wlasinskom jezeru, nisam wodila Belu ali je bio neki dogidj zwani Del srednja pudla.
On se kupao na plazi koja nije bash popularna, takodje je bilo jedan gonich Kum on se kupao al on nema gazdu. Kupao se sa nashim drushtwom. :lol:
Sdledece god. wodim Belu!!!! :)

E mi se vratili jos odavno al smo malo zaboravili da izvestimo...
Sto se tice CG jedino smo na buljaticama mogli da se banjamo.......
a mora se paziti kazni jer ukoliko stoji zabrana uvodjenja pasa na plazu i vi ipak uvedete psa, ako vas ufate, kazna je astronomska..... Ne znam 100% cifru ali mislim da je cak oko 200e!!!!!! Uzas!!!

Back