PLAVUSE ILI CRNKE?

• Začetnik teme Začetnik teme ata
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja sam prirodna plavusa ali se od skoro farbam u tamno smedje i super mi stoji...cak mi se cini da delujem neznije kao smedja nego kao plava...

a sto se muskaraca tice misljenja su podeljena al kao sto neko rece mislim da su po tom pitanju daltonisti :)

ja sam prirodna plavusa i probala sam da se farbam u tamno jer mi se svidja, ali jednostavno meni ne stoji, izgledam 25 godina starije! sta hocu da kazem, mislim da svako ima svoju licnost sa odredjenom bojom kose, vrlo je mali broj zena kojima stoje sve boje kose! ali opet kad se pogleda kroz vreme u nazad po meni najlepse zene sveta su tamnije, nekako imaju izrazajniju lepotu i jace crte lica, plavuse su lutkasto lepe, deluju nezno i cesto glupo! mada moram priznati da muskarci definitivno iz nekog razloga vole plavuse!!! mada pravilo je da nema pravila, svako je lep na svoj nacin!!

e ja jos nisam videla nekoga ko je ridj ,a lep! fuuuuj uvek moraju da budu neki luzeri, tihi, pegavi, beli ko sir( drecavo belo na Adi) hahaahha
samo da ja ne rodim ridje dete FUJ :shock:
sto se mene tice imam braon kosu koju ne nameravam da Varbam ;)

Pa ne oni ridji,pegavi sasvim i bledooki,nego plavooki,(sta fali belim kao sir)
Ni ja se ne bih farbala,ali mojoj mami bolje stoji plava,iako je prirodna brineta,dakle,i ja da potvrdim,sve zavisi,sve zavisi...
I to samo crvenokose zene,muskarci crni.

Torrente-BG:
Meni si uvek privlacna :) 8) ;)

To znam
c018.gif

Back