Plavuse, crnke i ostale...

Kazu da se plavuse bolje zabavljaju, crnke su vatrenije, brinete ovakve, crvenokose onakve...kakva su vasa iskustva?

A da, razmisljam da se vratim u svoju boju, da ne budem vise plavusa...jer ja od te mitske zabave od kad omalah kosu ne videh nista :lol:

Plavusa je ko semafor, hteo ne hteo videti je moras.
Crnka a jos prirodna, ne moze proci neprimetno,ponekad se i zastane.
Ipak brineta je neprikosnovena, uevk bila, jeste i bice,,
zbog nje se zastane, za njom se okrene i isprati se pogledom.!!!

Kazu da se plavuse bolje zabavljaju, crnke su vatrenije, brinete ovakve, crvenokose onakve...kakva su vasa iskustva?

A da, razmisljam da se vratim u svoju boju, da ne budem vise plavusa...jer ja od te mitske zabave od kad omalah kosu ne videh nista :lol:

Moj izbor bi uvek bila crnka ali nisam bas nesto izbirljiv.Mislim da te karakteristike koje se daju prema boji kose nisu uopste tacne.
I zna li neko,stvarno,odakle poticu i zasto uopste postoje vicevi o plavusama?

Ma, ako ona ima onaaaj osmeh, ako joj oči zamagle kad me gleda, nešto me ne zanima puno boja kose haha :D

Volim kada je prirodna, kakva god da je, plava, crna, smeđa...

Okrenem se za ženom koja lepo miriše, ima lepo držanje, lepo hoda... Kosa je samo dodatak, malo baciš kroz prste, ovo, ono :D

Ma, ako ona ima onaaaj osmeh, ako joj oči zamagle kad me gleda, nešto me ne zanima puno boja kose haha :D

Volim kada je prirodna, kakva god da je, plava, crna, smeđa...

Okrenem se za ženom koja lepo miriše, ima lepo držanje, lepo hoda... Kosa je samo dodatak, malo baciš kroz prste, ovo, ono :D
Zar ne bi trebalo da se sjaje? :lol:....mislim da kasnije dolazi do zamagljivanja :)

nemam pojma nikad se nisam farbala tako da sam oduvek bila samo brineta. sa plavom kosom bih izgledala ko istocnoevropski transseksualac samo u to sam sigurna :mrgreen:

Back