- Poruka
- 4.865
kako zene gledaju na plavusane . svjestan sam da je nekima to fetis ali opcenito se uzima da muskarcima bolje stoji tamnija kosa . jeste li ikada bile sa plavokosim ili recimo crvenokosim . za albino ne kazem jer su ultra rijetki .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako zene gledaju na plavusane . svjestan sam da je nekima to fetis ali opcenito se uzima da muskarcima bolje stoji tamnija kosa . jeste li ikada bile sa plavokosim ili recimo crvenokosim . za albino ne kazem jer su ultra rijetki .
Ne volim plavokose muškarce. Uvijek su me privlačili smeđi ili crni. Nekako su više sexi.
....imaju odvratnu sklonost ka crvenilu lica i tijela
jako odbojno
plavi muskarci su skroz slatki dok ne pocnu izrazito da sede... seda kosa je extra na tamnoputim muskarcina... I Dragan Nikolic sve bolje izgleda sto je stariji, a Robert Redford s godinama izgleda sve pohabanije. Pa, moze jedan mladji plavusan i jedan tamnoputi gospodin od 45+
Evo ja sam plavusan![]()
....imaju odvratnu sklonost ka crvenilu lica i tijela
jako odbojno
Nisam bila sa svetlim muskarcem.
Rodila sam plavusana![]()
Ne volim,volim crnokose i crnooke![]()
to što su nas uje.bali turci i cigani sa svojim crnpurastim garavim genima
najlepši su svetlokosi i svetlooki muškarciji arijevskog profila i slovenskog gena
khm... ovaj... voliš li šetnje po hladnoći, kuvano vino i seks bez zaštite![]()
Ne volim,volim crnokose i crnooke![]()
jeste plavusani podsecaju na finocu andjela i to a crni su onako divlji razuzdani vatreni djavoli iz paklaNe volim,volim crnokose i crnooke![]()
Jedino svetlo sto volim je kuvano belo vino![]()
Veze s vezom to nemavolim crne i to ti je
![]()
e djokice neprejeba me tu
nakit nesto ne volim
![]()
Kako ko. Ja čak ni leti nisam crven, a dosta vremena provodim na suncu.