plavokosi muskarci ?

ravana2

Domaćin
Banovan
Poruka
4.865
kako zene gledaju na plavusane . svjestan sam da je nekima to fetis ali opcenito se uzima da muskarcima bolje stoji tamnija kosa . jeste li ikada bile sa plavokosim ili recimo crvenokosim . za albino ne kazem jer su ultra rijetki .

plavi muskarci su skroz slatki dok ne pocnu izrazito da sede... seda kosa je extra na tamnoputim muskarcina... I Dragan Nikolic sve bolje izgleda sto je stariji, a Robert Redford s godinama izgleda sve pohabanije. Pa, moze jedan mladji plavusan i jedan tamnoputi gospodin od 45+

kako zene gledaju na plavusane . svjestan sam da je nekima to fetis ali opcenito se uzima da muskarcima bolje stoji tamnija kosa . jeste li ikada bile sa plavokosim ili recimo crvenokosim . za albino ne kazem jer su ultra rijetki .

jao vecito po filmovima/knjigama stavljaju te plavusane, pa jos i loknice, i to je kao ideal, ko da ih je sve hitler pravio :roll:
meni licno su bljak....:thumbdown:

plavi muskarci su skroz slatki dok ne pocnu izrazito da sede... seda kosa je extra na tamnoputim muskarcina... I Dragan Nikolic sve bolje izgleda sto je stariji, a Robert Redford s godinama izgleda sve pohabanije. Pa, moze jedan mladji plavusan i jedan tamnoputi gospodin od 45+

Pa ima nas tamnoputih,prosijedih a ispod te brojke 45..:per:

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena:

Kad sam bila mala devojcica mastala sam o macho muskarcu crne poduze kose, u raznim periodima zivota se to stalno menjalo, a ponekad skroz promeni, danas mi boja kose niti duzina uopste nije bitna, da - bilo je i ovakvih i onakvih... Muskarac treba da nosi onako kako najbolje ocrtava njegov lik, tj. karakter.
Boja kose kod muskarca je najmanji problem, kao i kod zene verovatno...:) Izvodim zakljucak da nemam odredjeni tip muskarca.

to što su nas uje.bali turci i cigani sa svojim crnpurastim garavim genima
najlepši su svetlokosi i svetlooki muškarciji arijevskog profila i slovenskog gena

- - - - - - - - - -

Evo ja sam plavusan :mrgreen:

khm... ovaj... voliš li šetnje po hladnoći, kuvano vino i seks bez zaštite :rumenko:

- - - - - - - - - -

....imaju odvratnu sklonost ka crvenilu lica i tijela
jako odbojno

ovi anlosaksonskog profila
naši neprskani plavušani su ko sjenički sir

- - - - - - - - - -

Nisam bila sa svetlim muskarcem.

Rodila sam plavusana :)

dobila si zamenu, makar :lol:

to što su nas uje.bali turci i cigani sa svojim crnpurastim garavim genima
najlepši su svetlokosi i svetlooki muškarciji arijevskog profila i slovenskog gena

Tako je. Sloveni su bili plave kose ili braon ili ridje, crnih je slabo bilo. I svi sa lepim plavim i zelenim ocima, a ne oni crni ko noc.

- - - - - - - - - -

khm... ovaj... voliš li šetnje po hladnoći, kuvano vino i seks bez zaštite :rumenko:

Pa setam po hladnoci kad poludim, odu mi zivci, iznerviram se, hladnoca me smiruje. Kuvano vino manje vise, seks naravno :lol:

- - - - - - - - - -

[/QUOTE]

- - - - - - - - - -

Ne volim,volim crnokose i crnooke :flert:

To mora da su vam Turci u gene ubacili svojim crnokosim i crnookim spermatozoidima pa volite.

Back