Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
jeste to je, sad sam se setio ......
heheheh. oce da uhapse jos nekog generala .....
joj, ja se skenjam od pet pandura na jednom mestu, mogu da ih zamislim njih jedno 500 ...
Ma sta mi je lako mater im jeßem zajedno sa vama sad moram da dodjem dolje 17-og imam sudjenje i samo zbog toga moram da dolazim e jer ako ne dodjem bice frke sa novim pasosom, imao sam samo 0,92 promila u krvi a to nije mnogo ni duplo vise od dozvoljene kolicine. 0,50 je dozvoljeno.
kome ce uzet vozacku e tu su se zeznuli malo platicu kaznu nije problem i 100€ ali vozacku mi ne uze ni Bog je cu da je ostavim ovde pa nek´ skace do neba sudija zajedno sa svom porotom
ja od vozacke zivim prijatelju.
ma nece ju oni ni vidjet covjece ja sto ti velim moze sudija zajedno sa svom porotom i ko je sv vec tu da skace do plafona al vozacke gledat nece ja mu se kunem. ja imam samo nasu vozacku nemam njemacku i sta da mi je uzmu na 3 mjeseca a ja moram ovamo bit´ prije nove godine. sto bi Bosanci rekli Ne mere, ne mere ba nikako.
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.