Plava boja će biti moderna ove zime i izgleda predobro

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
391.850
Prvo Kopenhagen, zatim London, Milano i Pariz, pokazali su plavi trend

Živopisna plava nijansa ukrala je srca fashionista ove sezone. U poslednjih nekoliko nedelja mode, plava je bila protagonista najlepših stajlinga bilo to u monohromatskom looku ili diskretnije u vidu dodataka. Svetloplava je uspela da se istakne i istovremeno postane idealna osnova za kreiranje setova u blok bojama.

Kaputi, sakoi, mini haljine, pantalone i topovi u plavoj boji kombinovani su sa najsmelijim, umesto crnim komadima i aksesoarima, sa predmetima podjednako živopisnih nijansi, poput narandžaste, crvene i žute.

Rezultat je šik izgled, sa svežim karakterom i modernim raspoloženjem. I naravno, niko nije rekao da morate da nosite potpuno plavo da biste usvojili trend. Za početak, možete odabrati cipele, torbe ili kaiševe. Stilovi koje možete kreirati noseći svetloplavu, variraju od pank do ženstvenih i elegantnih i prilagođeni su svakom ličnom ukusu, ali i godinama.

5-8.jpg

Clip4.jpg

Clip2.jpg

Clip1.jpg

Clip.jpg

Clipplavo.jpg

Moderne-boje-za-jesen-zimu-2021-2022-4.jpg

3-8.jpg

o_9017135_1280.jpg

Prilozi

• plava-boja-je-najveci-trend-ove-zime.jpeg
    plava-boja-je-najveci-trend-ove-zime.jpeg
    96,6 KB · Pregleda: 9
Poslednja izmena:
Nemam baš ništa plavičasto od garderobe, nikad me nije povuklo da kupujem plavo, ali bukvalno ni pidžamu! :sad2:
Valjda mi je ličnost već dovoljno plava :malav: ali, raduje me to što ću na ulicama gledati ovu boju češće!

I ja wolim tu plawu, al sta cemo s onom supermodernom drecavom zelenom, ne mogu da prezalim...:sad2:z:D
Pa, šta ima tu da se žali? Ako voliš i u mogućnosti si, furaj električno zeleno!
Ovo svakako ne isključuje zelenu. :mazi:

Eovako za Novaka...
ghostbusters-slimer.gif
Why not?
Moja majka je sebi sašila kaput od čoje u boji bora sa krupnim tamnim i sitnijim svetlim ljubičastim ''pepito'' šarama.
Na nesreću, povukla sam na oca rastom, a ona je bila izuzetno niska, i već u 8. razredu mi je bio mali, ali to da vidim negde, kupila bih odmah i nosila dugo bez obzira na to koja boja se kotira trendi.

Back