- Poruka
- 32.028
Ne mogu da se setim kako se beše zvao?
čekaj,če
čekaj,če
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, video si je jednom, sad je toliko volis da ne mozes da je zaboravis? **** te zivot, ma daaaaj, ma daaaaaaaaaaaj!!!
Jedino tako moze da nauci lekciju.A dobro, vidite da ga malo zabole za misljenja koja mu ne odgovaraju, jer se lik malo zaljubiska
Ono, uzmi ustekaj kes, vidi sta oce ta mala, ako se nesto prenemaze, ili nece, teraj je u *****
Onda barem znas na cemu si, i mozes da je batalis, jer te je odjebala
User Friendly:Moja konstatacija je ne trazi vila oko tudjih njiva,tvoje su pa iako su krive. Nema sta da trazi 300km dalje od njega i kad bi nekom rekao smejao bi mu se! Ta veza ne moze da uspe ako se ne vidjaju cesto. Raspasce se sigurno,a dzabe ce lovu baciti.
Devojka koja nece da spava sa tobom ili koja barem nije spremna na neke perverzije bez prodiranja u nju ti ne treba,to je samo obaveza,a nikakve koristi od nje nema. To je gubljenje vremena,zivaca i para. Ne treba biti uopste sa devojkama ispod 17-18 godina.
Ja mislim da je bolje da se trosi vreme i lova na devojke nego na neka druga sranja..
i da,mislim na devojke ,ne na fufice
Sve tinejdzerske veze ce se jednog dana raspasti, tako da jedino sto moze da izgubi je vreme i lova.
Jao Bwaco,bwate moj napaceni kako isto razmisljamo da ne poveruje covek!Mislim veze nisu stvarno za svakoga, meni to nekako je prestalo da bude toliko uz ivotu bitno, mozda jer me je vec smorilo, sve uopste taj ljubavni segment zivota. Doduse vidim da vecina devojaka pogotovu dok su mlade su pune zivota, izlazaka i slicno, dok je meni to sve smesno i ne vidim vise neku korisnost. radje mi je sednem u kola vozim se, ili odem do drugarice da se zezamo samo. Mislim ok je taj neki kontakt,poljubac sta li, ali meni licno je vrlo opterecujuc ceo segment veze,ili uopste i kombinacije. U stvari komb mi je jos gora, to mi vise deluje kao da radim na silu ejr eto kao to je achivment..
Ok o Boze gde sam ja ovo napisao![]()