Platonska Ljubav..ili nesto trece?

Alcoholic

Početnik
Poruka
46
Ovako,pre neke 2 godine sam se upoznao sa devojkom u koju sam se zaljubio..mada nije to bilo bas na prvi pogled,al smo proveli nekih nedelju dana zajedno,tj samo smo se druzili.
To je bilo sve organizovano preko skole pa smo posecivali drugu skolu koja zivi u tri lepe daljine od nas..gde sam ja nju upoznao,naravno.
Nakon sto smo otisli,ja i ona se nismo nikad vise videli,al eto mi se i dan-danas cujemo preko poruka.
Isprva nije bila zainteresovana za mene ,sto sam saznao preko njene drugarice.
Ali onda sam se ja sve vise udaljavao jer sam video da nema nista od toga,iako sam jos imao osecanja prema njoj.
Fora je sto je onda ona pocela da me zove,salje poruke,govori kako sam joj ja sve..ali ipak nije nista izjavila javno da joj se svidjam..vec sve onako,detinjasto.
Ja sam skontao da je volim z:D
E dal se to vama cini kao obostrana platonska ljubav,pa jos i na daljinu ,ili samo neka cudna eksplozija emocija ? z:mrgreen:

Eh,bilo bi to lako da ona nije udaljena preko 300 km od mene :(
Inace bih lako mogao da odem kad pozelim.
I ona sama je rekla da bi bilo lepo kad bi se videli..i sve to stoji,ali opet moram da stekam pare za put

Sinko 300km i nije toliko velika prepreka.
Jeste cimanje, ali ako je volis isplati se. Sta ona oseca i zeli, najbolje ces znati kad je budes video i pricao sa njom.
Mozda se ispalis, ali to je rizik koji moras da prihvats. Samo ti idi kod nje, i javi kako si prosao.
SRECNO!

Sinko 300km i nije toliko velika prepreka.
Jeste cimanje, ali ako je volis isplati se. Sta ona oseca i zeli, najbolje ces znati kad je budes video i pricao sa njom.
Mozda se ispalis, ali to je rizik koji moras da prihvats. Samo ti idi kod nje, i javi kako si prosao.
SRECNO!
Ne,ne,ne i ne! To je najgluplja stvar koju moze da uradi,pogotovu u njihovim godinama to nema sansi da uspe! Samo ce se jos vise sjebati. Ako ne moze da nadje nista u svom mestu za sebe,nece ni naci srecu 300km dalje. + ce se vidjati mozda jednom nedeljno u najboljem slucaju ili 1 u mesec dana. Ne,nikako te veze na daljinu. :kletva:

@tema
Deckonjo zaebi ti to,nema od toga leba kad ti ja kazem. Ok se dop,ali to vam ne moze i nece uspeti! Nema sansi!

Ovako,pre neke 2 godine sam se upoznao sa devojkom u koju sam se zaljubio..mada nije to bilo bas na prvi pogled,al smo proveli nekih nedelju dana zajedno,tj samo smo se druzili.
To je bilo sve organizovano preko skole pa smo posecivali drugu skolu koja zivi u tri lepe daljine od nas..gde sam ja nju upoznao,naravno.
Nakon sto smo otisli,ja i ona se nismo nikad vise videli,al eto mi se i dan-danas cujemo preko poruka.
Isprva nije bila zainteresovana za mene ,sto sam saznao preko njene drugarice.
Ali onda sam se ja sve vise udaljavao jer sam video da nema nista od toga,iako sam jos imao osecanja prema njoj.
Fora je sto je onda ona pocela da me zove,salje poruke,govori kako sam joj ja sve..ali ipak nije nista izjavila javno da joj se svidjam..vec sve onako,detinjasto.
Ja sam skontao da je volim z:D
E dal se to vama cini kao obostrana platonska ljubav,pa jos i na daljinu ,ili samo neka cudna eksplozija emocija ? z:mrgreen:

Cini nam se da se mala lozi na standardno kuliranje..prvom prilikom da joj pokazes emocije oladila bi se..i tebe bi oladila..tako da ti je to extra skola da shvatis kako funkcionise zenski mozak

Malena tangenta, ali mislim da se veliki deo tvojih postova mogu sazeti u jednoj recinici:

Overov zakon:
Ako ne planiras da se zenis, ne trazi devojku, trazi kres semu.

Ne ismevam, samo konstatujem! :P

Moja konstatacija je ne trazi vila oko tudjih njiva,tvoje su pa iako su krive. Nema sta da trazi 300km dalje od njega i kad bi nekom rekao smejao bi mu se! Ta veza ne moze da uspe ako se ne vidjaju cesto. Raspasce se sigurno,a dzabe ce lovu baciti.

Devojka koja nece da spava sa tobom ili koja barem nije spremna na neke perverzije bez prodiranja u nju ti ne treba,to je samo obaveza,a nikakve koristi od nje nema. To je gubljenje vremena,zivaca i para. Ne treba biti uopste sa devojkama ispod 17-18 godina.

bem li ga.. nekako pored nje ove druge devojke u blizini mi nisu privlacne.
Jednostavno,ona je nesto drugo..pomalo stidljiva,usamljena dosta,ali veoma lepa.Citamo jedno drugom misli uvek :lol:
a inace,cak nema ni fejsbuk pa se odvaja od gomile kojima je to stvar bez koje ne mogu..i tako ima neke osobine zbog kojih mi druge izgledaju glupo

sto se tice ovo video-klipa,vec je objasnjeno u ovim high-rated komentarima dole ;)

bem li ga.. nekako pored nje ove druge devojke u blizini mi nisu privlacne.
Jednostavno,ona je nesto drugo..pomalo stidljiva,usamljena dosta,ali veoma lepa.Citamo jedno drugom misli uvek :lol:
a inace,cak nema ni fejsbuk pa se odvaja od gomile kojima je to stvar bez koje ne mogu..i tako ima neke osobine zbog kojih mi druge izgledaju glupo

sto se tice ovo video-klipa,vec je objasnjeno u ovim high-rated komentarima dole ;)
ma vidim ja da si se ti zaljubio i da te savrseno boli **** sta ce ti iko reci,ti si utuvio sebi u glavu da je ona boginja i tebi druze nema spasa. Kajaces se na kraju,ali ajd,moraju ljudi da se nauce na svojoj kozi!

Aj razmisli lepo.
Sta ces da uradis kad odes 300 kilometara u taj pickinovac?
U najgorem slucaju ces puci pare i ona ce reci da je sve to bila zezancija(sto najverovatnije i jeste)
U najboljem slucaju, "smuvace te se" i vidjaces je, aj da kazemo jednom mesecno. Onda racunaj koliko para ces morati da trosis jednom mesecno.

Lepo kaze Over, uzmi nadji nesto u tvom kraju, da vidis kako ces da zaboravis na ovu tvoju :D

Razumem te, tebi su ove iz tvog kraja sve bezveze ono nafurane, a neke i nisu ali ih zato znas ceo zivot i glupo ti je da budes sa nekom od njih zato sto znas sve o njima, nisu ti privlacne, nikad ne bi bio sa njima i smaraju te itd. Zato ti hoces nesto novo.. Ali iskreno da ti kazem tesko je odrzavati vezu na daljinu i finansijski, a i psihicki bices ljubomoran.. Aj da si malo stariji pa da imas i posao i svoj stan ili kucu pa da moze nesto da se organizuje.. Nadji neku iz tvog grada ali iz drugog kraja.. Neku blizu.. Nema nista od toga nemoj da se mucis.

A dobro, vidite da ga malo zabole za misljenja koja mu ne odgovaraju, jer se lik malo zaljubiska

Ono, uzmi ustekaj kes, vidi sta oce ta mala, ako se nesto prenemaze, ili nece, teraj je u ***** :lol:

Onda barem znas na cemu si, i mozes da je batalis, jer te je odjebala

A ako oce, onda *** :lol:

Imam par poznanika koji tako imaju ribe na daljinu, ali ih varaju samo tako

Back