Platne kartice čudno ponašanje na pošti

Kada plaćam račune na pošti umesto samo da prislonim karticu službenica mi traži karticu i ličnu kartu, nešto zapisuje pa mi vrati i tek onda obavim transakciju. To nigde nisam doživeo pa mi je ova njihova akcija vrlo sumnjiva i mutna.
Trazi da ti pokaze sta je napisala, ima pravo samo da pogleda ime na kartici i LK, da proveri da li je kartica tvoja, posto po nasem zakonu ako platis ukradenom karticom i vlasnik prijavi, ONA mora da nadoknadi a ne banka (osiguranje banke).

Kada plaćam račune na pošti umesto samo da prislonim karticu službenica mi traži karticu i ličnu kartu, nešto zapisuje pa mi vrati i tek onda obavim transakciju. To nigde nisam doživeo pa mi je ova njihova akcija vrlo sumnjiva i mutna.
А чему ти служи компјутер?
Дан - ноћ висиш на њему а ниси научио да рачуне плаћаш електронски. Али би ти у ,,контакт'' са службеницом па висиш по шалтерима за плаћање. Ова ти се није одазвала на ,,контакт'' па си нашао да је критикујеш. Што те нека од њих не одере и научи те да не плаћаш на шалтерима.

Isto
Plus ide provizija kao da sa drugog bankomata dižeš pa onda plaćaš
Meni uvek to napomenu i uvek da potpišem

Trazi da ti pokaze sta je napisala, ima pravo samo da pogleda ime na kartici i LK, da proveri da li je kartica tvoja, posto po nasem zakonu ako platis ukradenom karticom i vlasnik prijavi, ONA mora da nadoknadi a ne banka (osiguranje banke).
Ма немој!
То шта је прибележила је службена белешка и немаш право увида шта је забележено. Та белешка је у функцији контроле у кривотворењу документа за исплату новчаних средстава.

Ма немој!
То шта је прибележила је службена белешка и немаш право увида шта је забележено. Та белешка је у функцији контроле у кривотворењу документа за исплату новчаних средстава.
Ne postoji sluzbena beleska, nema pravo da uzme karticu iz njegove ruke u svoje, nauci malo pravila...
Ja placam telefonom, i zastita je otisak prsta. Sta bi trebala da uradi u tom slucaju, da mi odsece prst i sama plati? I kako on da zna da ona ne zapisuje njegov kontrolni kod od kartice?

Ne postoji sluzbena beleska, nema pravo da uzme karticu iz njegove ruke u svoje, nauci malo pravila...
Ja placam telefonom, i zastita je otisak prsta. Sta bi trebala da uradi u tom slucaju, da mi odsece prst i sama plati? I kako on da zna da ona ne zapisuje njegov kontrolni kod od kartice?
Све што чиновник у току рада прибележи и однесе претпостављеном на увид је службена белешка. Распитај се у полицији, шта је службена белешка.
А ти ми докажи која су то Правила по којима чиновник нема право да прибележи запажање?

Све што чиновник у току рада прибележи и однесе претпостављеном на увид је службена белешка. Распитај се у полицији, шта је службена белешка.
А ти ми докажи која су то Правила по којима чиновник нема право да прибележи запажање?
Ti si ocigleno neki bivsi ili sadasnji udbas....
Kakva sluzbena beleska kod obicne salteruse? I to dok ima tudju karticu u rukama???

Znači da bi svi trebali da mi uzimaju karticu i ličnu kartu i prepisuju zapisuju možda fotkaju?!?? Daj saberi se kakva mrtva službena beleška u 21 veku.
Ne znam kako može da uzima proviziju kada je plaćanje preko sistema može da ga duvka. Pošta mora da plati proviziju za to.
Па тако је то када се у 21 веку појаве неписмени за електронско плаћање већ се гуркају у редовима на шалтерима Пошта и Банака.

A zašto plaćaš račune na pošti? To se ovdje kod nas u Hrvatskoj više ne radi, mislim da više čak ni umirovljenici to ne rade. U pošti se plaća jedino ako baš moraš (ako imaš neki račun koji nema bar kod). A i naknada je 2.86% od iznosa računa, tako da samo lud čovjek tamo plaća. Imaš internet, Gradsku blagajnu, platomate, Konzum, Tisak ..

To ima u hr ali u srbiji ništa od toga. Ni u hr ne funkcioniše baš nešto bajno, sve što sam plaćao preko tiska i konzuma uplata se zadržavala po nekoliko meseci tj kasnila sa proknjiženjem što mi je besmisleno. Platiš sve račune i posle ti mesecima stižu opomene. Dakle glupost.

Dođem u poštu usput mi je i sve račune provučem karticu, usput preuzmem i poštu koju imam koju bih svejedno morao da podignem jer postexpress nikada ne dostavlja na kućnu adresu.

Prikuplja vucic sve informacije i salje fbiu,a i ako neko ima promet trange frange preko 150 000 apse odma za porez
Mnogo je to ako je preko 50.000 din onda je ili terorista ili strani plaćenik :D

Па тако је то када се у 21 веку појаве неписмени за електронско плаћање већ се гуркају у редовима на шалтерима Пошта и Банака.
Ti mi pričaš o elektronskom plaćanju u lopovskoj srbiji ne zasmejavaj me. Ja novac držim u eu taman posla ove sns seljoberske lopuže da me pokradu.

Back