maksily
Zainteresovan član
- Poruka
- 144
moja drugarica je platila i to ohoho, mogla je na privatnoj klinici da se poradja za te pare i da je njih 7-8 nadgledaju i da uziva u luksuzu,da je masiraju i titraju oko nje, a ona dala pare i celu noc bila u sobi bez sijalice, beba sama izasla do pola dok je dozvala u pomoc,a doktora kome su tutnuli lovu ni od traga. Ma dok se ne uvede red i disciplinske mere nema nista od nase drzave.
Ja sam igrom slucaja bas danas bila kod doktorke ali u Americi, prosli put sam bila jako nezadovljna i danas kad je krenula da mi soli pamet ja sam pokazala zube i prica je odma okrenuta za 180 stepeni. Da vidis kako se pazi sta ce pacijent da joj kaze i kako me istog momenta provela i kroz odelenje i sve mi pokazala i upoznala me sa osobljem jer zna da ako se zalim ode parce plate.
Ja sam igrom slucaja bas danas bila kod doktorke ali u Americi, prosli put sam bila jako nezadovljna i danas kad je krenula da mi soli pamet ja sam pokazala zube i prica je odma okrenuta za 180 stepeni. Da vidis kako se pazi sta ce pacijent da joj kaze i kako me istog momenta provela i kroz odelenje i sve mi pokazala i upoznala me sa osobljem jer zna da ako se zalim ode parce plate.