Platini: Kosovo jos ne moze u UEFA

Da znas da i u tome ima dosta istine jer nije Milosevic bio toliko glup kako se misli.Jer samo vidite koliko je investirao uopste na kosovu pa tako i u energetiku i videcete da je znao da sto god tu bude ulozio ce biti izgubljeno.

Pa ko to misli :hahaha::hahaha::hahaha:

To niko ne misli nego jedna polovina srba koja ga ne gotivi tako prica iz hira sto je donekle razumljivo..........ja bih naprimer mogao da shvatim uz dokaze da je milosevic sve i svasta samo da je glup to nikada..........

Pitam se samo kako je ta ista elektrana radila dok su Srbi bili zaposhljeni u njoj,snabdevala ne samo Kosovo strujom nego je i izvozila:lol::lol:

Pa rekao bi covek da se razumes u energetiku ali hajde sad nam reci neke podatke o kolicini proizvedene energije i kolicini potrosnje pa da vidimo dali je to tako.Kapaciteti proizvodnje su za 80-te godine i nista vise za buducnost nije ulagano.A strucnjaci kao ti su u stanju da sa tim kapacitetima i izvoze.:klap::klap::klap:

Pa ko to misli :hahaha::hahaha::hahaha:

To niko ne misli nego jedna polovina srba koja ga ne gotivi tako prica iz hira sto je donekle razumljivo..........ja bih naprimer mogao da shvatim uz dokaze da je milosevic sve i svasta samo da je glup to nikada..........

Glup je da ne moze biti gluplji.Jer njegovom tvrdoglavoscu(ako nije bio placen da takav bude) je iznudio bombardovanje.Sigurno bi vam bolje bilo da vas nije "branio".

Glup je da ne moze biti gluplji.Jer njegovom tvrdoglavoscu(ako nije bio placen da takav bude) je iznudio bombardovanje.Sigurno bi vam bolje bilo da vas nije "branio".

Ovo je glupost...........neki shiptar zemljoradnik(pogotovo shiptar) kaze coveku koji je brilijantno zavrsio sve skole,koji perfektno govori jezike,covek koji je predsednik 10 milona ljudi..........jedini covek posle tita zbog kojeg su glasali za njegovu stranku a ne za kojeg su glasali zbog njegove stranke i mnogo toga jos,pazi mnogo toga.........

.........i sada jedan shiptarcic koji ne znam kojim je cudom provalio internet kaze za slobu da je bio glup.......:mrgreen::hahaha:........e blago tebi tako pametnom da je barem bush znao za tebe pa da te je uzeo za savetnika verovatno bi bolje proshao :mrgreen::rotf:.......

Ne lupetaj gluposti to za bombardovanje vi ste krivi i tacka a on je branio ustav SRJ zato ne pokusavaj ispasti pametan kada nemas pojma o cemu pises paoru jedan:hahaha:

Poslednja izmena:
dok je srbija upravljala bilo je dobro, mislim na te obilic, otkako je eu i siptari, eu ulozi enormno velike pare i nista, rezultat resttrikcije i uvoz struje iz srbije, sipterski`experti`, milio sam da te dve reci nikada necu sastaviti, ipak je to ironija

Pa rekao bi covek da se razumes u energetiku ali hajde sad nam reci neke podatke o kolicini proizvedene energije i kolicini potrosnje pa da vidimo dali je to tako.Kapaciteti proizvodnje su za 80-te godine i nista vise za buducnost nije ulagano.A strucnjaci kao ti su u stanju da sa tim kapacitetima i izvoze.:klap::klap::klap:

:dash::dash: A vi struchnjaci silni ne umete da je proizvedete ni za sopstvene potrebe:mrgreen:
Ja bih se postidela da sam na tvom mestu:cao:

malo za adema:D da se ne opterecuje kavajom:D

meni je ovo sasvim normalna procedura, covek lepo kaze....

ФИФА је крајем октобра званично одбила молбу Косова да постане чланица светске фудбалске федерације, а у образложењу је навела да "само независне државе које признаје међународна заједница могу бити чланови".

sta kome nije jasno ja ne znam

Back