Gospođa štikla

schatje

Buduća legenda
Poruka
34.870
Dame moje, nosite li štikle, u kojim prilikama, koji oblik štikle volite i koju centimetražu :lol: ?

Muškarci, smatrate li da štikle nose izvestan erotski naboj?
Ako neko od vas nosi štikle, može da prokomentariše i prvo pitanje :lol:

jako volim stikle i zalim sto sam suvise visoka da bi ih nosila.
retko obuvam i to samo ako znam da necu morati da hodam dalje od sto metara.
volim tanke stileto stikle.
i ne umem da hodam u njima,sve mi se noge tresu

jesu seksi ali neke normalne visine
kad nabada na 15 cm ide ko da ima stule a ne noge to nikako nije seksi, ne kontam kako su sebe ubedile da su fantasticne

ja licno ne nosim stikle, nisu mi udobne uopste, verovatno stvar navike

Obzirom na nacin zivota mahom nosim ravno jer dosta pesacim, ne volim da pesacim na stiklama iz prakticnih razloga.
Preferiram visoke potpetice, izmedju 8,5 i 12cm...i to ponekad...misljenja sam da vise devojke treba da nose vise stikle a nize cure nizu petu kako ne bi dosle u situaciju da im potkolenica deluje krace od potpetice.
Ne dopada mi se agresivna kampanja da se stikle pretvore u neki must u fazonu Keri Bredso iz dva razloga, najpre zato sto i prsut dosadi ako se jede svakodnevno, drugo svidjaju mi se i mokasine, baletanke, oficirske cizme, drvene platforme, oxfordice...recimo juce sam pobrala komplimente i to od strane muskarca a imala sam na sebi dugu ravnu suknju i patike ogrnuta dzemperom od debelog strikeraja...volela bih da su nase zene hrabrije i da ne razmisljaju samo o sexipilu na "prvu loptu".

jesu seksi ali neke normalne visine
kad nabada na 15 cm ide ko da ima stule a ne noge to nikako nije seksi, ne kontam kako su sebe ubedile da su fantasticne

ja licno ne nosim stikle, nisu mi udobne uopste, verovatno stvar navike

Bukvalno. Nosim na posao stikle i mogu u njima da trcim za busom isto kao da sam u patikama. A necu sigurno obuti cipele sa stiklom od 10 cm da odem do prodavnice.

Bukvalno. Nosim na posao stikle i mogu u njima da trcim za busom isto kao da sam u patikama. A necu sigurno obuti cipele sa stiklom od 10 cm da odem do prodavnice.

pde si ti bre! :D
ne nosim stikle jer sam visoka :( jako retko i to 8cm plafon... ne znam bas da hodam na njima, jer vecito trcim negde a stikle me usporavaju... ali volim stikle i jesu sexy :rumenko:

pde si ti bre! :D
ne nosim stikle jer sam visoka :( jako retko i to 8cm plafon... ne znam bas da hodam na njima, jer vecito trcim negde a stikle me usporavaju... ali volim stikle i jesu sexy :rumenko:

Meni je to vise pod moranje, mrzim kad sam niza od dece kojoj predajem, a oni ko da rastu iz vode. Pri tom, imam 170 cm, nisam niska, al ne vredi. I, da, evo tu sam, i kovarnula sam se.

Bože, žene, što su neke od vas bukvaliste...Pa, vi mislite da ja samo štikle nosim: i kad idem u prodavnicu , i kad idem na posao (ponekad ne nosim, kao danas npr.), kad trčim za autobusom ( istina, u autobus nisam ušla od srednje škole...)...Ne znam za druge"ljubiteljice štikli" ali ja imam obuću za svaku priliku, pa i za ove napred pobrojane...Al me nervira kad zabrazdite: štikle ovo, štikle ono...Ama, ima ko štikle da nosi...I ume da nosi...Ima ko ne ume ni u ravnoj obući da hoda kao žena...

P.S. Saće, nisam očekivala da ćeš i ti da otvoriš ovako ponavljajuće- dosadnu temu ....:think:

e, da mi je neko reko da to ima ranije...
missim, imam jedne cizme na stiklu koje po snijegu redovno nosim
posto sam u njima najstabilnija...mada, ovo je podatak vise za
neku vjerovali ili ne temu...:lol:

Ja ti verujem...i ja sam shvatila da su stikle stabilnije po snegu....

@tema.

Noim stikle povremeno, kad sam rasolozena za takvu vrstu obuce (i garderobe)
i to su stikle razlicite visine s tim da nikad nisam nosila vise od 12tice. pala bih na nos
najudobnija je visina 7-8 cm...onda ih ne primecujem uopste.

ove visoke su bas za khm...specijalne prilike :rumenka:

Bože, žene, što su neke od vas bukvaliste...Pa, vi mislite da ja samo štikle nosim: i kad idem u prodavnicu , i kad idem na posao (ponekad ne nosim, kao danas npr.), kad trčim za autobusom ( istina, u autobus nisam ušla od srednje škole...)...Ne znam za druge"ljubiteljice štikli" ali ja imam obuću za svaku priliku, pa i za ove napred pobrojane...Al me nervira kad zabrazdite: štikle ovo, štikle ono...Ama, ima ko štikle da nosi...I ume da nosi...Ima ko ne ume ni u ravnoj obući da hoda kao žena...

P.S. Saće, nisam očekivala da ćeš i ti da otvoriš ovako ponavljajuće- dosadnu temu ....:think:

ja ne vidoh ni jedan post upucen tebi niti koji kudi stikle
jel ti to imas moc da vidis nesto a mi ne :lol:

Imam prijateljice koje tvrde da ih kicma boli kada nose ravno...ne znam da li je do nekog deformiteta, navike ili mozda osecaja koji interpretiraju kao bol ali dosta zena mi se pozalilo do sada...

ima logike, naviknu se misici, kosti stopala, navikne se kicma na takav stil stajanja kakav diktira stikla
znam po mojoj baki ona je ceo zivot provela u stiklama, a kao starija nosila je one 3-5 cm, mislim ne prilici staroj zeni da nosi sad neke soliterske :lol: po kuci je nosila papuce koje isto imaju neki pad, ne znam kako se to zove kad je ceo djon pod padom.... elem nije mogla da ide u ravnom nesto duze kaze pocnu jaki bolovi u celim nogama, u krstima i kicmi, stigne do ramena
ja sam par puta nosila to kad je ceo djon pod padom i ne mogu imam isti problem, bolovi i ostalo, a stikle nikad nisam ni probala dalje od prodavnice jer i dok probam ja ocu da se polomim :lol: mislim kontam da ako bih htela uz vezbanje i navikavanje bih mogla al ja necu, nego eto aj probala par puta... :lol:

:lol:

article-0-0EA73BE600000578-117_306x444.jpg

Back