- Poruka
- 388.205
Odo ja odavde. Vidim da ste se lepo nasli 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mikajo:E tebi se obracam znaku pitanja! Evo da budem jos iskreniji sto kaze jedan do bola...
Ja cesto muvam devojke kad sam sam u sobi...totalno sam odlepio...smisljam prilaz...pa izovaram ono sta ona treba da kaze ...sve se uvek poklopi...i na kraju ja zaplacem i ona me zagrli i ostanemo tako zajedno...jednom me je jedan lik video kroz prozor kako grlim zid...lud sam ja!
random_cloud_form:ne bih rekao da si lud. vidi o metodi aktivne imaginicije.
sto se mene tice, ponekad vodim dijaloge sa sobom, ili bodrim sebe, psujem, korigujem, ima tu svega i svacega i dobrog i loseg. sve se to desava u periodima samoce kad radim neku fizicku radnju ili kad ucim.![]()
eto ynala sam da si ti pravi covek za mene!!1
npr kad sam radio tu oko kuce neke gradjeviske poslove i to sam, toliko sam se uneo i isprojektovao da sam tek tad shvatio sta je zapravo funkcija svih onih radnji cuvenih alhemicara, sve te njihove bocice, preparati i ostali poslici sluzili su im kao poligon da se nesvesno ispolji i da se stupi u kontakt s njim.![]()
bravo genije. znas da su jos neki rekli slicno smrdo
to je i jung doziveo i prepozao rekavsi da su alhemicari zapravo prolazili kroz neki vid individuacionog procesa. jung je zato proveo citave decenije zivota proucavajuci njihove spise kao riznicu u kojoj je sadrzan zapis iz kolektivno nesvesnog.
tokom tih radova rasciscavanja oko kuce, paralelno se desavao i preobrazaj moje licnosti, gotovo da sam upao u trans unutrasnjih tokova psihe a sve je kulminiralo pronalazenjem cokota vinove loze u obliku dvostruke krilate macke. osetio sam ono sto je jung nazvao da se unutrasnje moze javiti kao spoljasnje i spoljasnje kao unutrasnje, da jasne granice nema.... bilo je to kao san na javi, osecao sam se da se desava nesto tajnovito i bitno....![]()
ali nista nisi rekao...sta si zapravo doziveo, osetio...konkreno???
DisMisaL:A zamisli da si građevinac i da tako ceo život, ha! Ma rešio bi i problem biovlasti, garant.
kučka:U Londonu u Hajd Parku postoji mesto sa govornicom gde svako pa moze da prica do mile volje. sta god hoce i sta mu god padne na pamet. neko ih slusa, neko ne ali predstava tece. Evo ovo lepo prihvati kao savet. Ako bas i ne mozes do Londona imas Kalemegdan kod nas pa probaj.Nikada se ne zna. Mozda osnujete i klub.Salim se naravno,
kučka:Mislim da ti Snova i mikajlo bi trebalo da sednete pred kom. i umesto sto pricate sami sa sobom lepo napisete neku knjigu i kroz nju se siti ispricate.A i drugi to posle citaju![]()
mackica ns:Joooj, sorry Random, moram da se nasmejemrandom_cloud_form:tokom tih radova rasciscavanja oko kuce, paralelno se desavao i preobrazaj moje licnosti, gotovo da sam upao u trans unutrasnjih tokova psihe a sve je kulminiralo pronalazenjem cokota vinove loze u obliku dvostruke krilate macke. osetio sam ono sto je jung nazvao da se unutrasnje moze javiti kao spoljasnje i spoljasnje kao unutrasnje, da jasne granice nema.... bilo je to kao san na javi, osecao sam se da se desava nesto tajnovito i bitno....![]()
![]()
![]()
A i ti građevinski poslovi u poređenju sa alhemičarima... Dobro, to mi je nešto lično tako opet smešno; nevažno :?
'Aj' tema - ja pričam sama sa sobom :? Pričam sa televizorom, sa stolicom, jastukom, krevetom... Ne mislim da sam baš luda; mada ne držim baš takve i tolike monologe... To što ti kažeš, deluje mi malo kao 'vežba pred ogledalom'. To ne radim, kad mi je baš tako onda pišem... I to ti dođe kao priča sa papirom :?
Al' dešava mi se tako da objašnjavam neke bitne stvari stvarima oko sebeops: Kao - zamisli, šta se desilo
![]()
I moram da priznam da me od srca nasmejao i DisMisalov post posle ovog Randomovog o građevinarstvu i biovlasti![]()
mikajo:E ljudi volim vas kad ste tako dobri...
kad predjes onu granicu koja postoji u tvojoj glavi...oslobodis um, mozes da dozivis neverovatna iskustva i postajes mudriji...
shvatas kako je zivot lep...i da nisi sam.
ponekad u meni pocne da vri neka nebeska energija osecam se tako jako...pozelim da sve pokrenem...da stvorimo nesto novo...zajedno da spasemo svet od samih sebe...da osnujemo klub buntovnika...da podrivamo j e b e n i sistem polako globalno...ako radis pojedinacno na malim stvarima...lako ce te ugusiti...slomiti...treba raditi globalno....naterati ljude da se pokaju....isterati istinu iz njih...kako...tako sto cemo samo hodati gradom onakvi kakvi smo....bez obelezja bez cilja...samo hodati i gledati ljude u oci...i pustiti da boli...kog vise zaboli taj je vise gresio...pogledaj dete u oci...da li vidis strah...naravno da ne...ono je cisto...pogledaj ljude prljave i iskvarene...pokusaj da potpuno smirenim i tihim glasom kazes ono sto mislis sto osecas bez ustezanja...jednostavno zaneme...stegne im se grlo...zele da kleknu i placu...zalosno je ali je istinito!
antihrista:mada je i chatovanje na netu dovelo do toga da sve manje komuniciram sa ljudima pa time i sa samom sobom na glas.
mikajo:Ko nezna da prica sam sa sobom taj nezna ni sa ljudima...a onaj koji prica sa ljudima samo tako...taj ili je pohlepan ili nesiguran pa pokusava to da sakrije pricom...jer primecujete da kada pricate sa ljudima jednostavno ne dozivljavate taj trenutak potpuno vec ste fokusirani na razgovor...tako vecina radi...to je valjda ono kolektivno nesvesno...retki su ljudi koji mogu da pricaju i da osecaju stvari oko sebe u istom trenutku...zato je tesko pricati kad su cula nadrazena dok vodimo ljubav ili tako to...jednostavno smo posveceni tim drazima i lepo nam je...reci su suvisne...
evo da milojko ima sta da radi, dacu ti odgovor Masho jel se tako zoves??:antihrista:mada je i chatovanje na netu dovelo do toga da sve manje komuniciram sa ljudima pa time i sa samom sobom na glas.
da da kako smo otudjeni...i ti bi da se muvas s mikajovom
necu vise da redjam poruke hvala i potrudicu se da vise to ne radim nadam se da me nece stici sankcije nadam se da sam na uslovnoj kayni?????
Pa, pitaj SAGOVORNIKA, da ti prepriča !!!?:zrtva nasilja...dakle mlakonja
danas sam pricala sama sa sobom shteajuci topciderom ali sad ne mogu da se setim tacno o cemu... bas sam nesto analizirala i lepo mi je bilo. kad sam pomislila da mi je lepo zabrinula sam se i stala. bas sam slatka
![]()