Plasi se.

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
70.278
Glupost. Zasto toliko cujem te cuvene izjave: Plasi se ozbiljne veze i braka.?
Pa zamisli, lepo pocnes komunikaciju i odnos sa nekom osobom, i ta osoba jos na prvom susretu kao iz topa ispali (jos ni u intimu niste usli)- Ja hocu samo ozbiljno. Izbaci te upravo iz te zabavne i neozbiljne price, koja bi trebalo da te skloni od ozbiljnog zivota i razonodi, osvezi, i tako te stavi na poziciju intervjua za posao.Sta je sa tim tolikim pecatima koje lupis nekome na chelo, pa kada ne prodje posle kukas kako nisu pravi, kako se plase, kaku su mamina deca?

zato sto su svi naopako i beze ako izgleda da nije po njihovom..ako im kazes da si samo za kres onda se iseku i polome da te zadrze duze..ako im kazes zenicu te odma paljba

zato sto su svi naopako i beze ako izgleda da nije po njihovom..ako im kazes da si samo za kres onda se iseku i polome da te zadrze duze..ako im kazes zenicu te odma paljba

Daaaaa, a tek ta kontrapsihologija sto radi, to je smesno... Ja obozavam da testiram devojku, iz inata i kazem joj, ja volim samo jednonocne provode. Cisto da se u sebi smejem njenom reakcijom gnusanja.

Alo bre lejdiz, tako se ne ulazi u vezu. Ne ucenjuje se potencijalni ljubavnik. Tako ces zaglaviti u 40-toj i juriti one momke bez imalo samopouzdanja, koje ces sexom, uz veliku nadu da uvuces u brak i da ti napravi dete.

То хоће да ти стави до знања како је она шатро фина и добра, па као одма да се постави граница. Нормално та граница падне како је и постављена.

pa pre nego sto ste se vi (magicni forumash) pojavili ona je nesto radila imala je neki zivot
i sad treba tebe magicnu ali i nepoznatu pojavu da uklopi u prethodni zhivot
ko ce da je vadi kad se sk.enja
i onda valjda izracuna i ide dalje, mozda nekad pogresno nekad ne
znaci postoje i ostale komponente u zivotu :(
a uvek imash i te koje se ne misle i sve znaju
al s njima ste ravnopravni pa ne znam... sta tu fali?

nekad ljudi imaju zivotne dileme i ne znaju sta d arade. to su samo vama zene neke pi.chke koje zive za mushkarce
nazalost nije tako :(

Ma boli me doope za koga zivis. Zivi za sebe, ja imam svoj zivot. To vi zene tripujete da se tamo nalazi n eki muskarac, koji ce odmah nakolena da padne, ponizi se skroz, za kopca penis u gace, kupi tozla, i da ti kaze: Mooooolim te, sve cu da ucinim za tebe, uzecu te za zenu, samo mi daj pikane, mooooolim te.

pa pazi ako se i tripujem imam ipak i mozak pa teram tripove

a vidish ove ribe one mogu da zive u svojim tripovima i obozavate ih zato
a mi jadnice bivamo zbog njh kaznjene

sta da radim kako da ih ne mrzim onda?

Ti si verovatno Ok, samo si smor jer svaku pricu prebacujes na neke svoje hronicne probleme. Napisi blog, uradi nesto, sta da ti kazem. Ne znam da si kakvog fizickog izgleda, prvo bih se zabrinuo za cinjenicu da ako si sa bilo kim u vezi, koliko bi mu ispila mozak tim svojom introvertnom navalentnoscu.

Ti si verovatno Ok, samo si smor jer svaku pricu prebacujes na neke svoje hronicne probleme. Napisi blog, uradi nesto, sta da ti kazem. Ne znam da si kakvog fizickog izgleda, prvo bih se zabrinuo za cinjenicu da ako si sa bilo kim u vezi, koliko bi mu ispila mozak tim svojom introvertnom navalentnoscu.

svako prebacuje pricu na svoje hronicne probleme, i ti to radis
pa znam da mi je na neki nachin sunce zashlo i da bih morala da radim na sebi ako bi me bilo ko hteo :(
mada opet kad je toliko ljudi valjda bi se i za mene nesto naslo, ali sta je to nesto
ili vec imam
ne znam mozda sam mamac za neke opake

moram oone sto manje forsiraju fizicki izgled na to sam strashno osetljiva... a ima takvih ipak
mada nije ni to garant
ili da se povucem skroz ili da gajim neku bitch prirodu
nekad sam se cistila da mi niko ne moze nista
evo sad me ti uvlacis sto to pushtam :I

je l si ti Ljack

Glupost. Zasto toliko cujem te cuvene izjave: Plasi se ozbiljne veze i braka.?
Pa zamisli, lepo pocnes komunikaciju i odnos sa nekom osobom, i ta osoba jos na prvom susretu kao iz topa ispali (jos ni u intimu niste usli)- Ja hocu samo ozbiljno. Izbaci te upravo iz te zabavne i neozbiljne price, koja bi trebalo da te skloni od ozbiljnog zivota i razonodi, osvezi, i tako te stavi na poziciju intervjua za posao.Sta je sa tim tolikim pecatima koje lupis nekome na chelo, pa kada ne prodje posle kukas kako nisu pravi, kako se plase, kaku su mamina deca?
ne znam u kom procentu to rade zene, ali znam takvih muskaraca iznenadjujuce puno. jedan moj poznanik je svojevremeno (a verovatno to i dalje radi) tolko ocajno trazio "ozbiljnu" devojku, da bi se svaki put predstavio bas tako kao sto si rekao - kao da je na intervjuu. i uvek bi bio u fazonu prica pola sata sa tobom i onda ti kaze kako je on ozbiljan i stalozen momak, i kako trazi dobru curu za dugu vezu i brak :eek: bukvalno pre poljupca, pre seksa, pre icega....koji je to smaracki pristup ja ne verujem...a tek kako mozes znati posle par sati da hoces ozbiljnu vezu i brak sa nekim mi je posebna enigma. samo sluzi da naplasis ljude i da eventualno pomisle da si ko zna kakav psihic.

mnogi vole verbalno da okarakterišu odnos koji još nije ni počeo na ozbiljni ili neozbiljni jer tako sami sebe ubeđuju da imaju siguricu i da će imati to što žele, a mahom bude baš suprotno, jer su moroni
svaki odnos treba ceniti i ne treba govoriti naglas o istom, pogotovo ako još nije ni počeo, jer nikad ne znaš šta može da se desi i kako da se završi ako uopšte i počne

svako prebacuje pricu na svoje hronicne probleme, i ti to radis
pa znam da mi je na neki nachin sunce zashlo i da bih morala da radim na sebi ako bi me bilo ko hteo :(
mada opet kad je toliko ljudi valjda bi se i za mene nesto naslo, ali sta je to nesto
ili vec imam
ne znam mozda sam mamac za neke opake

Ne, ja ne prebacujem, pricam generalno i uopsteno. Na potiv tema je o drugim ljudima, ljudima koji su drugaciji od mene. Mene nema u temi osim ako sama nisi negde ubacila svojevoljno. A ti opet o sebi. Covece, ides li kod neke nezaposlene dzabalebaroske i placas joj 100 arku da ti cita iz solje i uradi natalnu?

Ne, ja ne prebacujem, pricam generalno i uopsteno. Na potiv tema je o drugim ljudima, ljudima koji su drugaciji od mene. Mene nema u temi osim ako sama nisi negde ubacila svojevoljno. A ti opet o sebi. Covece, ides li kod neke nezaposlene dzabalebaroske i placas joj 100 arku da ti cita iz solje i uradi natalnu?

pa znas sta pisem kako pisem, a ako ti ne mozes nista da izvuces iz toga, to je tvoj problem
isla sam kod astrologice i shta znam, to je granichna stvar... nisam redovno : ))
moras im se prepustiti zapravo sto je malo... ono ne znas je l to ili samo mucka

ne znam u kom procentu to rade zene, ali znam takvih muskaraca iznenadjujuce puno. jedan moj poznanik je svojevremeno (a verovatno to i dalje radi) tolko ocajno trazio "ozbiljnu" devojku, da bi se svaki put predstavio bas tako kao sto si rekao - kao da je na intervjuu. i uvek bi bio u fazonu prica pola sata sa tobom i onda ti kaze kako je on ozbiljan i stalozen momak, i kako trazi dobru curu za dugu vezu i brak :eek: bukvalno pre poljupca, pre seksa, pre icega....koji je to smaracki pristup ja ne verujem...a tek kako mozes znati posle par sati da hoces ozbiljnu vezu i brak sa nekim mi je posebna enigma. samo sluzi da naplasis ljude i da eventualno pomisle da si ko zna kakav psihic.

To prica da bi se uvukao u gacice devojkama. Izvalio je foru ako kaze da je ozbiljan i da trazi ozbiljnu vezu, zene su lakse za podmazivanje...I ovo ti je srce cinjenica. Osim ako je bas neki ocajnik, pa se nada da ce ozbiljnom vezom resiti usamljenost.

neki ljudi zive za seks i sve, ceo zivot podrede tome. meni je to i razumljivo, mozda zivim za hranu, ne skroz al recimo hrana mi je bitna, pa njima je jos ukljucen i seks

ali ne svi, neki zive drugacije. mozda ih sputava vaspitanje okolina stagod, nije to ni devijantno kao sto nekad volimo da mislimo, samo je takvo
i sad kapiram nekom seksualnom je zabava da ove "razvezuje" i da ih odvodi na pravi put

al zna se gde se mozda udara...

Back