Plants vs. Zombies

Poruka
37
Evo je tema za sve fanove igre Plants vs. Zombies.
ZA ONOG KO NE ZNA ŠTA JE TO
To je igra u kojoj treba odbraniti kuću od zombija pomoću raznih biljaka (Npr. Peashooter, koji puca grašak :D) Evo i slika:
plants-vs-zombies-Android.jpg


plants-vs-zombies-20090526-184913.jpg


plants-vs-zombies-nighttime.jpg


plants-vs-zombies-0050.jpg


1409thumb4.jpg

Pišite! (Piši, piši, promašaj :cepanje:)
Lakitu-icon.png
 
Nije loša igra... mada mi ide na živce kad neko od poslednjih zombija iz finalnog talasa uđe u kuću pa moram sve ispočetka, a nivoi dugo traju. Skidao sam neke trainer-e ali ne rade, pa bih i ja bio zahvalan za neki čit.
 
Ništa... :(

Ne znam da li to možda ima neke veze s tim što se moj primerak igre ne instalira, već se samo pokrene EXE fajl... Uz to svira i neka naporna muzika koju ne mogu da isključim (piše u trainer-u "music - F12", ali ništa se ne dešava kad stisnem F12, ni bilo koje drugo dugme).

Ali uspeo sam da pređem nivo na kom sam se malo više mučio, sad sam stigao do nivoa na krovu.
 
Nakon što sam kompletirao glavni mod, pauzirao sam jedno pola godine sa igrom pa se onda bacio i na one ostale zezalice: Survival modove, mini-igre, zatim ono kad zombiji umesto glava imaju biljke iz igre, a posebno su mi bili interesantni nivoi "I, Zombie" gde je igrač na strani zombija. Nažalost, mod za dva igrača (gde jedan sadi biljke a drugi šalje zombije) ne postoji u PC verziji pa njega nisam mogao da probam. :(

Inače, i ova igra je dobila svoj wiki sa dosta informacija o biljkama, zombijima i svemu ostalom, kao i korisnim savetima kako preći određene deonice i mini-igre.
 

Back
Top