Planetarijum

Pa evo već si napravio grešku br. 1. Ko kaže da moraš da imaš sve što poželiš, i ko kaže da je to uslov za sreću.

Mada generalno ova tema se ne tiče samo tzv. zakona privlačenja. Gomila stručnjaka, psihologa, lekara se bavila uticajem životnog stava i pozitivnih misli na život. Možeš to komotno da analiziraš i proučavaš i samo iz tog ugla, čisto naučnog.

001_galebovi_.jpg

Da li fejsbuk ima paranormalne moći? Pričam danas s drugom o temi iseljeničke vize za Kanadu. Posle odem na fejs i izađe mi preporučena stranica upravo na tu temu. What the ****?!

To smo isto komentarisali.
Meni se dešavalo, komentarisala sam nešto oko neke opreme za teretanu, konkretno vijače i otvore mi se stranice sa vijačama.
Bukvalno da se čovek zapita..

Imali smo obojica telefone u džepovima ali čisto sumnjam da se snima šta pričamo, prevodi na engleski i onda preporučuje na fejsu. Ne mislim da je to tehnički izvodljivo. I još smo bili na ulici gde je galama.

Можда не преводе већ имају неки алгоритам за препознавање речи па избацују најсличније предлоге.

Овде се то дешавало већини.

To se svima desilo.
I to nije nista bez nase dozvole
Kad se skinu vecina aplikacija ima Permissions opcije, uglavnom mikrofon kamera i svasta moraju biti stiklirani za prolaz.
Sta se s tim radi je vec drugo pitanje

Meni Instagram ubada reklame za ono sto mi se svidja samo tako
Volela bih da zavirim u taj njihov algoritam 😁
Tako je
Mnoge aplikacije pre instaliranja traže pristup podacima na telefonu

A pozitivan stav,imas nesto pozitivno da napises?
Imam, podrazumeva se.
Samo mislim da je osnova suzbijanje negativnog. Zamisli potok jedan u Srbiji.

Teče mahnito kroz korito bistra kristalna voda i juri ka ušću.. A duž korita deponije, svašta prljavo, otrovno bacaju u njega.
Mora redovno da se čisti od izvora do ušća.
Teško je. A i ako se očisti, onda treba naći načuna da se ne prlja dalje. Ako to uspe, čista voda pozitivnih misli stiže do ušća.

Back