Planetarijum

Jaoj nemoj, i onako sam se previše navukao. :D Balkan Info je zaista stecište likova s dna kace koji truju medijski prostor svojim suludim teorijama. Nađe se tu i poneko ozbiljan, ali to je jedno od 20 gostovanja.
ti kao jako obrazovan lik vidim da ti je u bukmarksu pored treceg oka i srbin info koga jako pomno pratis i kroz analizu tesktova koji se tamo objavljuju znas sve o svetu koji je kako kazes sa dna kace.

to samo polusvet moze da kaze, ili neko ko je politicki kanalisan da podrzava svaku laz koju vlast promovise. da bi naucio nesto vise o nekome, moj ti je savet da prvo sa covekom sednes i razgovaras o problemu a ne da se odvaljujes o definisanju ljudi koje nisi nikad upoznao i ne znas ni deo onoga zasto nesto rade i rade na nacin kako ti mislis da znas.

i trumane, nauci jednu stvar: ne mozes u privatnim porukama da budes maliciozno zanimljiv kao francuska sobarica koja treba da dokaze kako je ispod male suknjice imala debele zimske gace i da je gost hotela bio inhibitorni divljak koji ju je i pored toga silovao, a javno da se sprdas pricajuci kako ti je ispod casti da svoj ud stavljas u nista ispod kontese..... to se zove licemerje... a licemerje je odraz polusveta koji sve sto radi, radi sa ovom ili onom maskom.

i trumane, nauci jednu stvar: ne mozes u privatnim porukama da budes maliciozno zanimljiv kao francuska sobarica koja treba da dokaze kako je ispod male suknjice imala debele zimske gace i da je gost hotela bio inhibitorni divljak koji ju je i pored toga silovao, a javno da se sprdas pricajuci kako ti je ispod casti da svoj ud stavljas u nista ispod kontese..... to se zove licemerje... a licemerje je odraz polusveta koji sve sto radi, radi sa ovom ili onom maskom.
Dobro si me podsetio da ti više nikada ne šaljem pp.

Dobro si me podsetio da ti više nikada ne šaljem pp.
sa svakim novim nikom od tebe dobijem po isti pp.. :lol:

alo bre covece... rekoh ti necu da pricam o stvarima sa kojima se vi zaebavate...to nije stvar za zaebanciju, ljudi su gubili glave jer su se isto tako postavljali i sprdali sa tim. posle treba da vas nosim na dusi. jednom se ovde zaebao davno i pokajao istog sekunda.

Jel preko agencije ili kako ides?
U samostalnoj režiji, avionom do Tirane pa bus do Drača koji je jako blizu. Inače postoji i opcija autobusom do Prizrena pa odatle dalje do Albanije ali to mi je veliko cimanje a ne znam ni koliko je bezbedno da presedam na Kosovu. Ionako sam pare štedeo za Tajland, od toga nema ništa, mogu valjda u Albaniju na more! Dunulo mi juče u glavu i iste večeri sam sve sredio.

Back