Planetarijum

Izašla sam da se vidim sa kumom iz New Yorka
Inače me mrzi neviđeno
Retko izlazim

A ranije.......ne možeš ni da zamisliš:zcepanje:,clubbing freak sam bila, a bar jednom nedeljno išla na neki koncert
I moj muž i dalje voli da izlazi
Uvek moram u zla doba da ga teram kući:zcepanje:a on me zove partibrejker
Sad sam srećnija kad me izvede u restoran jer više volim da jedem nego da pijem

U tvojim godinama smo ovaj moj i ja svako veče bančili
A on je još imao backgammon klub gde se i alkohol služio
I ja odem za šank i mogu da pijem šta oću.....

A VEČERAS KAFU I GUSTI SOK:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Jel si igrao nekad backgammon ili tavlu kako se originalno zove?

Ех, лепу младост се имали. Моја је доста сувља...Ал такав ми је хороскоп.
Што се тиче бекгемона нисам га никада играо, мислим да се такође преводи као трик-трак. Привлачи ме покер, али га избегавам због могућих губитака.

кад буде прилике може...
Ја овако онлајн играм шах. Покер ме баш привлачи ал кад сам последњи пут пре једно 7-8 играо онлај изгубио сам два банкрола. Рекоше ми гледајући хороскоп да боље да га не играм јер имам нешто у рибама тако да ту нема добитака.

Не причај свашта. Поседујеш интелигенцију + за аматерско бављење шахом није потребан богзна какав и-ку. За професионалце је већ друга прича. Ја сад избегавам да играм блиц јер сам се навукао. Само 5 тактичких проблема дневно на chess.com.

Па оно...у суштини шах ти је више уочавање патерна + комбинаторика. Мислим да си једном написала да ти иду они матрични логички проблеми.
А је л ти игра муж шах?

ако те занима крени. Имаш основне лекције на овом сајту што сам горе споменуо. Али мора пуно да се ради...
e pa nema šanse
Moram ovo malo energije i mozga da čuvam za učenje stvari koje su mi neophodnije u životu od šaha

- - - - - - - - - -

Igram logičke igrice za relaksaciju i da mi ne zakržlja mozak

Back