Nastia
Veoma poznat
- Poruka
- 12.173
Da li ste osetili zemljotres? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ste osetili zemljotres?![]()
neDa li ste osetili zemljotres?![]()
Jesam. Bio na krevetu kad se desilo.Da li ste osetili zemljotres?![]()
To sam i ja pročitalaPozdravčić
Trumane, malo kasnim s komentarom ali nije loše ni da jedeš sirovo voće, ne moraš da ga cediš, zbog vlakana je tako zdravije.
Ako samo blendiraš isto je, ako cediš onda nije, gube se vlakna.
moze i sirovo mesoPozdravčić
Trumane, malo kasnim s komentarom ali nije loše ni da jedeš sirovo voće, ne moraš da ga cediš, zbog vlakana je tako zdravije.
mene to toliko iritira da ne mogu da ti opišem!devica najlukaviji znak... ko pise za krstu ove bisere![]()
kao prvo znak ne moze da bude lukav, pametan, glup, ili manijakmene to toliko iritira da ne mogu da ti opišem!
Nikad ne čitam,samo mi nevoljno izleti debilasti naslov
Ali to samo ukazuje da je ciljna grupa najšira masa
I zato i nije čudo da se ljudi smeju astrologiji
Nevezano da li neko veruje u astrologiju, treba da zna da se prava i jedina moguća astrološka analiza, sastoji od intuitivne sinteze 11 nebeskih tela, 12 polja i nebrojeno aspekata ( uglova) koje prave između sebekao prvo znak ne moze da bude lukav, pametan, glup, ili manijak
znak je samo skup malih delica koji cine minoran procenat necijeg karaktera...ali neki put popularni astrolozi prihvataju i da te sitnice koje svi znamo kao delice necije licnosti da krene zaebancija pa ko se primi
device su ladne zene...jako se tesko uzbudjuju..eto ja sad isto ko ta sa krste
a sad ce neko da dodje i kaze pa normano da se tesko uzbudjuju kada ne znas na koju hepo kocku se pale.... i razgovor krece u pravcu koji zavrsi obicno ko m. jackson u neverlendu...jedna zena koju je voleo ceo zivot, jedna zena koju je samo dobro upoznao i na njoj gradi celu sliku zena koje poredi samo i jedino sa njom.
kao mudrac od jedne knjige...
Ovanma postujem ja ljude koji tome ozbiljno prilaze, ima tu neceg, ali sam isto misljenja da coveku nisu ostavljena sirom otvorena vrata da razume sustinu ma kako pametan bio...problem nastaje onog trenutka kada jedno znanje koristis kao dogmu za drugu nauku...astrologiju za psihologiju, matematiku za ekonomiju kao beautiful mind koji sam juce ponovo gledala i toliko me uzbudio rasel sa onom glumom da mi pritisak otiso u 3pm... a to mi se retko desava.
ono je uloga..ne znam...ne pamtim film da se neki glumac toliko uneo u lik a da nije izgleadalo kao profesionalizam ili proseravanje, namesteno, fingirano, improvizovano... takvo unosenje u lik te kosta minimum 5 do 10 god kraceg zivota.... to potpisujem...ko fatalna i unrequited loveOvan
( Sad sam upala samoj sebi u usta)
Mnogo volim Rasela
A taj lik je stvarno postojaoono je uloga..ne znam...ne pamtim film da se neki glumac toliko uneo u lik a da nije izgleadalo kao profesionalizam ili proseravanje, namesteno, fingirano, improvizovano... takvo unosenje u lik te kosta minimum 5 do 10 god kraceg zivota.... to potpisujem...ko fatalna i unrequited love![]()
I za meneznam agi
znao jos pre filma
oni mikrokontrasti sto je rasel u svakom planu radio, to je ko sto rekoh za mene neponovljivo....
sizofrenija se inace ne moze zaista kontrolisati, mozda na nekom nebitnom stepenu i dobro je sto je ron howard pustio raselu da on odluci do kog ce stepena terati taj paroksizam ignorisanja izmastanog...
Sirovo se podrazumeva. Mislim da mi je agata predložila Čia bobice, našao sam samo semenke. To ću da stavim u čaj. Uopšte nemam apetit poslednjih nedelja.Pozdravčić
jao Trumane izvini,zaebala sam seSirovo se podrazumeva. Mislim da mi je agata predložila Čia bobice, našao sam samo semenke. To ću da stavim u čaj. Uopšte nemam apetit poslednjih nedelja.
jao kako su slatke!Srecna Nova Godina