Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne može se narod veselit kao onda kada su u Kaliforniji bili jer BRIKS gori.Ja misllim da ovo neko podmeće. Požari u Rusiji,požari u Brazilu. Obje zemlje članice BRIKS-a.
Pitacemo taj narod kad pred njihovom kucom zaigra mecka.Ne može se narod veselit kao onda kada su u Kaliforniji bili jer BRIKS gori.
U Kaliforniji je logično da gori jer je to mediteranska klima više i u toku ljeta sve je suvo. Kiše nema po 2 mjeseca,a Amazon je skoro svaki dan kiša i mora se prirodno zaustaviti jedino ako neko ponovo ne potpaljuje .Ne može se narod veselit kao onda kada su u Kaliforniji bili jer BRIKS gori.
ne brini..........CIA vec decenijama radi na tome.........tu je AIDS, MONSANTO, BAYER, razne vrste novih gripova, novih groznica, uskoro i OBAVEZNO chipovanje stanovnistva............tako da ce, budi siguran, uskoro svet da se ocisti od ljudi za 90 posto.............TACNO U ONOM PROCENTU KOJI JE PRE NEKU DECENIJU OBELODANIO, ROTSHILDOVA DESNA RUKA, ROKFELER U SVOM MANIFESTU NOVOG SVETSKOG PORETKA.Jesi li cuo pricu o zlatnom milionu?
Kazu da je optimum na zemlji 300 miliona ljudi od kojih bi milion bili top a ovi ostali flop.
300 miliona ljudi i imamo odrziv ekosistem
Ubrzo ce nas biti 9 milijardi. Uskoro ce se raditi na tome da se to smanji na razumnu meru
yebo si jeza kad JAMI ovo procita.nisu nas oni uništili no djokovići,ronaldi,mesiji,lebron djemsovi,saudijski prinčevi i ostala gamad koja se bahati sa doslovno 50 vila dok preostalih 99 % jadnika zaglupljenih prejadnih gleda i navija za te iste zbog kojih nemogu normalno da žive
A koja je to naucna studija sprovedena da se zna da je bas 300 miliona maksimum?
Koje su to naucne metode koriscene, koji geodetski izvori, matematicki proracuni daj nesto opipljivo?
Znam ja sta. NISTA. Glupa youtube provala i novinarska parka o Bilderberg grupi i njihovim sastancima itd...
Ako vec pricas o tako necemu onda treba da prilozis i cinjenice, neke dokaze.
Ako kazes da je 300 miliona maksimum, pa do kada je maksimum? Da zive do 5100 godine dok ne potrose ili zauvek da se nikada ne potrosi?
Toliko stanovnika ima USA, u kojoj je mnogo praznog prostora. Znaci po tebi svi ostali kontinenti bi ostali potpuno prazni.
..........do te mere da covek nema odgovor.Po obicaju pises gluposti
Ja najvise kritikujem Ruse, za svaku sitnicu...
Ali, kada povuku dobar potez u moru losih - moram da ih pohvalim.
Oni se po ovom pitanju bar bore koliko mogu.
Sta su Ameri poslali u Brazil da gasi pozar?
Bolsonaro uveo zabranu spaljivanja šuma zbog poljoprivrednih površina
http://rs.n1info.com/journalist19/Anadolija-
http://rs.n1info.com/Svet/a521648/Bolsonaro-uveo-zabranu-spaljivanja-suma.html
Dobro se setio
Ne zatrcavaj se moderatorko:Te price oko nekakvpog ruskog aviona koji pa gasi pozar u Boliviji nemaju veze s mozgom
Bolivija je iznajmila neki veliki avion za gasenje pozara, o ruskom avionu nema nikakvih vesti
izuzev na Krstarici.
A jel imas neki tekst iz bolivijanskih novina, medija, da je taj avion stvarno i stigao.
Pusti ovu RT propagandu.