Plan za napad na Iran je gotov...

• Začetnik teme Začetnik teme Titus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Iz najvisih izvora stizu najave da ce se sa akcijom napada na Iran krenuti najkasnije do avgusta.

http://www.prisonplanet.com/articles/may2008/052708_strike_iran.htm

Prema informacijama koje imam iz prve ruke, sa lica mesta, pre nedelju dana, vec su bombardovani izvesni ciljevi i bilo je dosta zrtava. Akcija je izvedena u najvecoj tajnosti i nije medijski propracena.

Poslednja izmena:
Iz najvisih izvora stizu najave da ce se sa akcijom napada na Iran krenuti najkasnije do avgusta.

http://www.prisonplanet.com/articles/may2008/052708_strike_iran.htm

Prema informacijama koje imam iz prve ruke, sa lica mesta, pre nedelju dana, vec bombardovani su izvesni ciljevi i bilo je dosta zrtava. Akcija je izvedena u najvecoj tajnosti i nije medijski propracena.

Ja sam pre vise od 3 meseca procito u Pressu ,jednu veoma kratku informaciju, kako su Izraelski bombarderi bombardovali i unistili neku hemijsku fabriku u Iranu, posle sam trazio da saznam jos nesto ali nigde nije pisalo, tako da ne znam da li je to istina ili je samo novinarska patka:!:

Ja sam pre vise od 3 meseca procito u Pressu ,jednu veoma kratku informaciju, kako su Izraelski bombarderi bombardovali i unistili neku hemijsku fabriku u Iranu, posle sam trazio da saznam jos nesto ali nigde nije pisalo, tako da ne znam da li je to istina ili je samo novinarska patka:!:

To je bilo u Siriji, cini mi se... Sirija ima jake veze sa Iranom, pa su mozda nesto u tom kontekstu rekli.

Ne znam za tu akciju, moguce da je novinarska izmisljotina. Znam za akciju od pre pola godine kada su izraelski bombarderi porusili tajanstveno nuklearno postrojenje u Siriji. I ta akcija bila je vrlo malo medijski propracena i obavijena velom misterije.

Њихово је демократског право да укину сваку трунку демократије и слобода.
По чему је демократија боља од њих, ако им не дозвољава опстанак њихове културе?

Мени они, од свих муслимана, најмање сметају.
Много ме више иритирају Пакистанци, Турци, Чечени, Албанци, Бошњаци, Алжирци...
Ако Турска уће у ЕУ, неће вредети ништа.

upravo,ako je demokratija postovanje prava onda i kuba i svako imaju pravo da budu komunisticke itd.

Back