Plan za "Jugosferu" ili "uniju Zapadnog Balkana"

Daj čoveče, nemoj da me štrecaš! :eek:

Kakve crne jugosfere i jugounije, pu, pu daleko bilo!

Ne daj bože sa ovima ponovo!!

Ako bi mogao neki zid da se podigne između nas...:cool:

па то је концепт, разпри па владај, последње што треба УЕ су јогунасти народи са балкана, зато их треба у казамат

то је цела идеја - да се схвати да не постоји добра униј са хрватима, ни по њих а пре свега по нас. мада неможемо ми ту много. ЕУ/УС има циљ који ће овако или онако да спроведе. исто тко су нас нагурали 18. па 45.

само план им је сада мало лукавији. убацују свежу крв -БЕЗБРОЈ албанаца - мало провидно

Ја мислим да ни једна унија нема никаквих изгледа са Хрватима,јер онога дана када ЕУ прими Хрватску,бити ће то почетак пропасти и распада ЕУ.
Хрвати су сваку унију гушили,па су увијек у свађама између Беча и Пеште,сврставали се на страну јачег,да би малтретисали слабијег а бан Јелачић је у крви угушио Мађарску револуцију,а и у Италији су Хрвати као аустроугарски жандари,чинили страхоте над недужним талијанским цивилима а са не говорим о тридесетогодишњем рату и Тренковим пандурима који су поклали пола Европе.
Хрвати су искористили и идеологије фашизма и комунизма да би геноцидисали друге.
Као фашисти побили су Србе,а као комунисти Талијане,да би на крају створили етнички најчишћу државу у Европи а можда и шире.

Бити у унији са 4500 000 Хрвата,1500 000 Талибана и 6 000 000 Шиптара,је најгоре што би нам се могло десити,јер сигуран сам да би се сви они окомили на Србе,а и издајнички Црногорци показали су своје право лице.

Ја мислим да ни једна унија нема никаквих изгледа са Хрватима,јер онога дана када ЕУ прими Хрватску,бити ће то почетак пропасти и распада ЕУ.
Хрвати су сваку унију гушили,па су увијек у свађама између Беча и Пеште,сврставали се на страну јачег,да би малтретисали слабијег а бан Јелачић је у крви угушио Мађарску револуцију,а и у Италији су Хрвати као аустроугарски жандари,чинили страхоте над недужним талијанским цивилима а са не говорим о тридесетогодишњем рату и Тренковим пандурима који су поклали пола Европе.
Хрвати су искористили и идеологије фашизма и комунизма да би геноцидисали друге.
Као фашисти побили су Србе,а као комунисти Талијане,да би на крају створили етнички најчишћу државу у Европи а можда и шире.

Бити у унији са 4500 000 Хрвата,1500 000 Талибана и 6 000 000 Шиптара,је најгоре што би нам се могло десити,јер сигуран сам да би се сви они окомили на Србе,а и издајнички Црногорци показали су своје право лице.

па шта је ЕУ него гробница наша, а ту рвати и арнаути + базнијанци напаљени да очисте балкан од срба, уосталом зато су св силе и створиле југославије

:hahaha::hahaha:

E Hrvoje, Hrvoje!

Pumpaš narod, a živiš u Hrvatskoj!
Yebe se tebi! Ti ulaziš u EU kad i mi!

Al shvaćam zašto ne želiš da i Srbija uđe. :per:
Kome ćeš se onda qurchiti sa europskom platom i mečkom kad odeš u Srbiju, ako će i oni to sve imati!?

Isti si ko i svi gastarbajteri! :hahaha::hahaha:

онда си изгубљен случај, а ако учите и децу глупостима онда нема вам спаса као народу

знаш ону, ко у лажи живи у лажи и умире

A bit će da je onaj Istočni Vetar sa onim klipovima bliži istini nastanku srpskog naroda.
Ono u stilu "Srbi narod najstariji", pa "Nebeski narod", pa prvo su bili Srbi, pa onda amebe, i tako u tom stilu. :per:

енвиклопедија католика, ле страшно, где је људима логика

4. крсташки рат против византије су описали као ослободилачки а папа војсци индулгенције поделио пре полска у рат

кад су спаљивали 24 монаха у манастиру Зограх - латини певали неке песме о захвалности богу, тако да нам је јасна намера и мишљење

Poslednja izmena:
:hahaha::hahaha:

E Hrvoje, Hrvoje!

Pumpaš narod, a živiš u Hrvatskoj!
Yebe se tebi! Ti ulaziš u EU kad i mi!

Al shvaćam zašto ne želiš da i Srbija uđe. :per:
Kome ćeš se onda qurchiti sa europskom platom i mečkom kad odeš u Srbiju, ako će i oni to sve imati!?

Isti si ko i svi gastarbajteri! :hahaha::hahaha:

,ех када би ти само знао шта ја мислим и о Хрватској и ЕУ,не би се тако церекао.
Ми једноставо морамо узети оно шта је наше а ви можете онда ићи и у Афричку Унију шта се мене тиче.:rtfm:

Poslednja izmena od moderatora:
не сери,ех када би ти само знао шта ја мислим и о Хрватској и ЕУ,не би се тако церекао.
Ми једноставо морамо узети оно шта је наше а ви можете онда ићи и у Афричку Унију шта се мене тиче.:rtfm:

"VI" ste uzeli sve što je vaše.

Back