Antigon@
Elita
- Poruka
- 16.980
Čitam ja na šta se svodi naše životarenje : šta kuvamo danas, šta smo sanjali, podrška za dijetu, uz koju pesmu... i sve tako nešto budiboksnama, pa mi dođe povrmeno tužno i bzv-ze i šta ti ga ja znam i onda kažem nema šta više ni da se piše. Dva dana sam nešto bila nezadovoljna i nisam shvatala šta je u pitanju dok mi sinoć na Nacionalnoj geografiji u jednoj emisiji oni glupi Ameri nisu "otvorili oči !!!
Dakle, Amerikanci imaju PLAN !
Štaviše, oni imaju planove A, B, C za sve i svašta.
Njihovi planovi su dugoročni i do detalja razrađeni, a to znači da ne razmišljaju šta će da kuvaju i kakvu haljinu da šiju (izvini Smokvo), ne prave spisak da li će ići u poštu, banku, na roditeljski (izvini Antigona), nego razmišljaju kako će da se pripreme u slučaju pada komete, zemljotresa, uragana. Nije štos u tome da se oni boje budućnosti. Štos je da su našli čime će da zamlaćuju mozak!!!
E pošto smo mi u ovom delu foruma generacijski bliski, pa smo one glavne životne planove ostvarili, pitam ja vas sada :
Imate li dugoročne planove ili životarite od danas do sutra?
Ovo pitam da bih eventualno ukrala neku ideju od vas jer ja plan nemam, a hitno mi je potreban.
Dakle, Amerikanci imaju PLAN !
Štaviše, oni imaju planove A, B, C za sve i svašta.
Njihovi planovi su dugoročni i do detalja razrađeni, a to znači da ne razmišljaju šta će da kuvaju i kakvu haljinu da šiju (izvini Smokvo), ne prave spisak da li će ići u poštu, banku, na roditeljski (izvini Antigona), nego razmišljaju kako će da se pripreme u slučaju pada komete, zemljotresa, uragana. Nije štos u tome da se oni boje budućnosti. Štos je da su našli čime će da zamlaćuju mozak!!!
E pošto smo mi u ovom delu foruma generacijski bliski, pa smo one glavne životne planove ostvarili, pitam ja vas sada :
Imate li dugoročne planove ili životarite od danas do sutra?
Ovo pitam da bih eventualno ukrala neku ideju od vas jer ja plan nemam, a hitno mi je potreban.