nadam se da si ovde kucajuci pogresio kad si kucao za bendz za bicepse?

Grudi su taka vrsta misica da ih das dosta hvata upala,,,Kao i tricepse.....A bicepsi pomalo a ledja skoro nista...ramena isto....
Ovo je znak da nisi lepo odradio grudi jer nisu u jakoj upali ja kad odradim grudi ne mogu da spojim ispruzene ruke dlan o dlan jer me grudi bole....
A dokaz za to je i da osecas upalu blizu ramena.....Ok kad se rade grudi radi i rame to je neminovno ali to treba svesti na sto manju mogucu meru i kad guras tezine da isljucis sto vise triceps i rame a da se koncentrises na grudi,zamisljaj kako one rade......Vuci grudima a ne da ucvrstis ruke pa da povuces ramenima a samo na kraju grudi malo nesto da odrade.......opusti telo a stegni grudi i njima vuci ruke...Ruke su tu samo da uhvate teret ali grudi moraju da vuku i da sastavljaju ruke......
Dobro zagrej i ramena kad radis grudi jer se moze tako desiti da se istegne rame pa da boli ili da se povredi i onda boli rame i ne dozvoljava ti da lepo pogodis grudi......
Za biceps uvek prvu vezbu radi - skotovu klupu sa EZ - eazy krivom sipkom to je onda klupica koja ima kosi ugao gde se stavljaju laktovi hvatas uski hvat i tu radis najvece tezine tj ovo ti je vezba za snagu i za masu misica.....4 serije od 8-10 ponavljanja.....
E a posle mozes pregibanje bucicama pa onda stojece dizanje sa tom istom sipkom samo sad siri hvat itd a za kraj kao zadnju vezbu uvek ostavi - izolacionu vezbu ili pumpajucu vezbu - uzmes neku laksu bucicu nego ove ostale i radis od 12-15 ponavljanja ali poooolako i to ceo pokret ruke i bukvalno da osecaj kako se przi biceps unutra......Kad dodjes do ovog dela treninga vec si istrosio snagu i trebalo bi da dobijes otkaz misica tj da nista vise teze ne mozes da podignes i onda ti ostaje samo oo dopumpavanje!!!!!
Veruj mi bicepsi se mogu mnooogo lepo uraditi i i oblikovati sa malim tezinama....
Ali moras znati sta kad i kako....
Znaci prvo skotova klupa i najvece tezine za masu i snagu i za velicinu bicepsa,dalje jos jedna vezba malo laksa ali opet da je teska tj sa vecim tezinama samo malo manje nego prva treca je vec ono dosta laksa nego prve 2 a 4. je dopumpavanje......
Posle ovoga bicepsi bi trebalo da ti budu napumpani kao da ce svakog trena da prsnu , da ti izadje vena i da ne mozes da se umijes jer su ti bicepsi toliko napumpani da ne mozes podignuti ruke do lica da se umijes.......
Ako ovo ne osecas nisi lepo istrenirao i opteretio bicepse....Prati ove stvari i izgradices odlicne bicepse........
Znaci Velike tezine+ dopumpavanja sa malim tezinama ovo je bar palilo kod mene mnooogi prosto ne veruju koliki su mi bicepsi i cude mi se.........A mozda mi je i genetski ko zna...
p.s.gde si bre nasao taj ela sir??? Ja trazio i nema nigde