Plan predaje Ukrajine u 28 tačaka

Da li podrzavate ovaj plan?

• Ukupno glasova
    24
EU ce pokusati ovo da minira. Kao kad su ubedili Aliju da ne prihvati Vens-Oven plan. Pa je na kraju ispalo i gore po Bosnjake.
Ako plan uspe ,to ce biti uspeh Trampa a globalisti ce biti jos vise ugrozeni od gubitka vlasti u maticnim drzavama i verovatno dolazak na celo LE PEN ,AFD i slicnih konzervativnih stranaka.
Zato ce sabotirati ovaj plan,odugovlacice,sa zeljom da se u USA vrati stari rezim jer i Trampu curi vreme.

Tramp je definitivno spreman da preda Ukrajinu i sada vidimo razlog ogromne panike u briselskim redovima https://www.b92.net/info/svet/183145/28-tacaka-nicega-potpuna-predaja-ukrajine/vest
  • povlačenje trupa iz neokupiranih delova Donjecke i Luganske oblasti;
  • ograničavanje Oružanih snaga Ukrajine na 50% njihove trenutne snage;
  • odbijanje "ključnih kategorija naoružanja".
  • zabrani raspoređivanje stranih trupa u Ukrajini;
  • zabrani Kijevu da prima strano oružje dugog dometa od partnera sposobnih da pogode ciljeve duboko u ruskom zaleđu;
  • primora Ukrajinu da ruski jezik učini zvaničnim državnim jezikom;
  • primora Ukrajinu da dodeli zvanični status Ruskoj pravoslavnoj crkvi Moskovske patrijaršije.
  • ...
Naravno trenutni rezim nece i ne moze pristati na sve navedeno, zato je kljuc mira da se vlast preda neutralnim snagama odnosno da propadne obojena revolucija...
zaboravio si najvazniju tacku....................uklanjanje svih neprijateljskih poteza evrope i NATO-a prema Rusiji od 1995-te (30 godina unazad)............
Pitanje, zasto bas od 1995-te ? .

Najbolji pokazatelj da je u vojnom sukobu sve gotovo je vest da je počelo bežanje Ukrajinaca sa fronta, ali EU mediji to kriju i ćute o tome.
Jer kad dezerterstvo počne to je kraj rata i sve do Kijeva i Palate Zelenskog je nebaranjen prostor i sledi bezuslovna kapitulacija
Tramp pokušava da spasi Redova Zelenskog od kapitulacije i da mu ostane deo Ukrajine što je sada najbolja ponuda koju neće više imati
584669910_859831266803597_6675643802962341426_n.jpg
583935776_859672610152796_720137539951557650_n.jpg

Još ima jedan detalj koji sam pročitao u vesti od pre 3 nedelje otprilike koji pokazuje kakav je moral na Ruskoj strani, što nepogrešivo pokazuje da je uskoro rat gotov u Rusku korist. A isto svi mediji iz EU su sakrili.
Ovu sliku sam tada uzeo iz te vesti i to su Ruski dobrovoljci sa Krima i to 3 bataljona Krimskih dobrovoljaca koji kreću na front. Ali ne plaćeni dobrovoljci, ne vojnici pod ugovorom nego čisti Krimski dobrovoljci koji su se prijavili bez novčane nadoknade za front.
default.jpg

Руски пробој ка Лиману: Новоселовка, Ставки, Масљаковка и Јампол ослобођени за мање од 48 часова​

Заузето Радостноје – руске снаге прешли реку Гајчур и угрозиле нову линију одбране ОСУ​

Руске снаге заузеле Купјанск: Герасимов известио Путина о потпуној контроли над кључним логистичким чвором​

Руски успеси на југу Константиновке, покушаји пробијања Украјинаца до Купјанска​

Већ данас стижу извештаји о жестоким украјинским нападима на град, уз велике губитке и без видљивог напретка. Украјинске снаге, према руским изворима, већ 17 дана покушавају да пробију линије одбране и деблокирају опкољене јединице​

Руски пробој ка Лиману: Новоселовка, Ставки, Масљаковка и Јампол ослобођени за мање од 48 часова​

Заузето Радостноје – руске снаге прешли реку Гајчур и угрозиле нову линију одбране ОСУ​

Руске снаге заузеле Купјанск: Герасимов известио Путина о потпуној контроли над кључним логистичким чвором​

Руски успеси на југу Константиновке, покушаји пробијања Украјинаца до Купјанска​

Већ данас стижу извештаји о жестоким украјинским нападима на град, уз велике губитке и без видљивог напретка. Украјинске снаге, према руским изворима, већ 17 дана покушавају да пробију линије одбране и деблокирају опкољене јединице​

Sad su dace Harkiva u opasnosti da padnu 2085.

Pa nema denacifikacije. Videli smo da je to istina.
Ja sam već rekao da Rusi to ne mogu da izvedu, osim celu Ukrajinu da pregaze, a ako se već sad govori o sporazumima, a oni ni trećinu nisu pregazili, onda je to sviranje kožne frule.
Ako su nacistički simboli zabranjeni zakonom šta je to nego denacifikacija?

Koja teritorija, šta lupetaš ti? Teritorija nema veze sa denacifikacijom.

Tramp je definitivno spreman da preda Ukrajinu i sada vidimo razlog ogromne panike u briselskim redovima https://www.b92.net/info/svet/183145/28-tacaka-nicega-potpuna-predaja-ukrajine/vest
  • povlačenje trupa iz neokupiranih delova Donjecke i Luganske oblasti;
  • ograničavanje Oružanih snaga Ukrajine na 50% njihove trenutne snage;
  • odbijanje "ključnih kategorija naoružanja".
  • zabrani raspoređivanje stranih trupa u Ukrajini;
  • zabrani Kijevu da prima strano oružje dugog dometa od partnera sposobnih da pogode ciljeve duboko u ruskom zaleđu;
  • primora Ukrajinu da ruski jezik učini zvaničnim državnim jezikom;
  • primora Ukrajinu da dodeli zvanični status Ruskoj pravoslavnoj crkvi Moskovske patrijaršije.
  • ...
Naravno trenutni rezim nece i ne moze pristati na sve navedeno, zato je kljuc mira da se vlast preda neutralnim snagama odnosno da propadne obojena revolucija...
1000005942.jpg

Uzmi,možda će ti trebati.

Ako su nacistički simboli zabranjeni zakonom šta je to nego denacifikacija?

Koja teritorija, šta lupetaš ti? Teritorija nema veze sa denacifikacijom.
Šta ima veze sa denacifikacijom? Po toj logici Rusi nisu ni morali da upadaju u tuđu zemlju silom da bi denacifikovali, zar ne?
Ako Rusi ne stignu do zapadnog dela Ukrajine, denacifikacija će biti samo izgovor za invaziju, što na kraju krajeva i jeste.
Teritorija itekako ima veze sa denacifikacijom, ali džabe ja da ti pričam.

Šta ima veze sa denacifikacijom? Po toj logici Rusi nisu ni morali da upadaju u tuđu zemlju silom da bi denacifikovali, zar ne?
Ako Rusi ne stignu do zapadnog dela Ukrajine, denacifikacija će biti samo izgovor za invaziju, što na kraju krajeva i jeste.
Teritorija itekako ima veze sa denacifikacijom, ali džabe ja da ti pričam.
Lupetaš gluposti

Lyrics/Haustor

Ja cijeli život sanjam kako odlazim uz rijeku
Starim parobrodom koji vozi sol
I da nosim jednu davnu, nikad prežaljenu ljubav
Tanku dugačku cigaru i par mamuza od zlata
Da sam Šejn
Da sam Šejn
Život uz granicu je opasan i tvrd
Nek moje ime ovdje od sad znači pravda
Već čujem priču kako za mnom jaše smrt
Dok jašem crven pored vatri na rubu grada