Plakati SNP Naši sa spiskom "nepodobnih" medija i NVO u Srbiji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 186661

Elita
Poruka
24.166
Srpski narodni pokret Naši nastavio je akciju 'Strani agenti', tako što su širom Srbije osvanuli plakati na kojima je spisak, kako kažu, najistaknutijih "antisrpskih plaćeničkih organizacija."

Na plakatu ispod naslova "Strani agenti" je spisak medija i nevladinih organizacija koje, prema mišljenju SNP Naši, finansiraju zapadne obaveštajne službe.

Na spisku se od medija nalaze - B92, Blic, Peščanik, NUNS, Danas, Vreme, dok su od nevladinih organizacija kao strani agenti označeni Fond za humanitarno pravo, Žene u crnom, Centar za kulturnu dekontaminaciju, Jukom, Helnsiški odbor za ljudska prava, Inicijativa mladih za ljudska prava, Sandžački odbor za zaštitu ljudskih prava, Fondacija egzit, Autonomni ženski centar, Gej strejt alijansa i druge.

Kako navodi ovaj pokret, cilj kampanje je "podizanje svesti u javnosti o alarmantnoj potrebi zabrane i hapšenja NVO faktora sa spiska koji otvoreno i javno vrše krivična dela podrivanja Ustava".

http://www.slobodnaevropa.org/archive/news/latest/500/500.html?id=24822505

Поздрављам акцију,
но сумњам да ће ишта променити у свести просрба, брезалтернативно подређених западним господарима.
Чак се бојим да им ово море бити добра реклама и да ће колко сутра потрчати да се учлане у коју од наведених НВО и тако још више додворе газдама.

А ево и са још једног медија,
пошто нисам сигуран дал предходни спада у дозвољене.

Novi Sad je jutros osvanuo oblepljen plakatima ekstremističkog pokreta "Naši", pod nazivom "Strani agenti".
agenti.jpg
Na plakatu se nalazi "spisak antisrpskih medija i nevladinih organizacija finansiranih od zapadnih obaveštajnih službi", koje vrše informativno-propagandni terorizam u državi.

"SNP 'Naši' će i plakatima nastaviti da vrši pritisak na srpsku vlast sa zahtevom da država usvoji zakon o stranim agentima i da se najoštrije obračuna sa zločinačkim NVO faktorima i agenturama koje vrše informaciono-propagandni terorizam u Srbiji. Time bi bila obezbeđena najviša moguća bezbednost građana, suverenitet države i politička stabilnost Srbije", saopšteno je tim povodom iz ovog ultradesničarskog pokreta.

Na plakatu su ispod naslova "Strani agenti" nabrojani B92, "Blic", "Peščanik", Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS), "Danas", "Vreme", "Republika", Fond za humanitarno pravo, "Žene u crnom", Centar za kulturnu dekontaminaciju, JUKOM, Helsinški odbor za ljudska prava, kao i Inicijativa mladih za ljudska prava.

Na tom spisku su i Sandžački odbor za zaštitu ljudskih prava, Fondacija "Egzit", Autonomni ženski centar, Rekonstrukcija ženski fond, Beogradski centar za ljudska prava, Amnesti internešnel, Građanska inicijativa, Kvirija Centar, Gej strejt Alijansa i Dokukino.

Osim u Novom Sadu, plakati su izlepljeni i u Aranđelovcu, kao i više gradova Srbije.
http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Nasi-opet-o-stranim-agentima.html

Meni je nekako žao ovih nacionalista i sličnih. Zamisli kako je teško stalno sebe ubedjivati kako je ova zemlja najbolja, žene najlepše a istorija najduža. Nije to lak zadatak, posebno kad se osvrneš oko sebe. Uvek ti je neko drugi kriv, zaklinješ se u tamo neke Ruse, a u životu istog upoznao nisi. Onda još treba da sedneš i isprojektuješ onolike gluposti kakve su oni napisali na sajtu. Stvarno im je tesko u životu.

Meni je nekako žao ovih nacionalista i sličnih. Zamisli kako je teško stalno sebe ubedjivati kako je ova zemlja najbolja, žene najlepše a istorija najduža. Nije to lak zadatak, posebno kad se osvrneš oko sebe. Uvek ti je neko drugi kriv, zaklinješ se u tamo neke Ruse, a u životu istog upoznao nisi. Onda još treba da sedneš i isprojektuješ onolike gluposti kakve su oni napisali na sajtu. Stvarno im je tesko u životu.

Да не филзофирамо много: у праву су.

И мени је жао,
тамо неких што се радују укидању виза а Брисел не знају на карти да нађу.
Но наравно то их не спречава да поклањају дедовину и одричу порекла, чекајући боље сутра, уз условни осмјех из истог тог Брисела.
Ал бар им је лако, ни бриге ни памети, изабралу су праве да их ка том сну воде.По сваку цену, дакако.

Ajde ovako, navedi mi samo jednu dobru stvar koja je dosla u Srbiju od strane zapada pa da se slozim sa tobom

А ево и са још једног медија,
пошто нисам сигуран дал предходни спада у дозвољене.
http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Nasi-opet-o-stranim-agentima.html

Одлично што су направили те плакате ЈЕР ИХ БЛОКИРАЈУ У СВИМ МЕДИЈИМА... треба да се већ једном зна КО ЗА КОГА РАДИ И КО ОД КОГА ПРИМА НАПОЈНИЦУ ПЉУЈУЋИ ПО НАРОДУ И ДРЖАВИ

Одлично што су направили те плакате ЈЕР ИХ БЛОКИРАЈУ У СВИМ МЕДИЈИМА... треба да се већ једном зна КО ЗА КОГА РАДИ И КО ОД КОГА ПРИМА НАПОЈНИЦУ ПЉУЈУЋИ ПО НАРОДУ И ДРЖАВИ

Шта ћеш,
о педерима у Паризу има колко оћеш, но кад је у питању просербиа и која лоша реч о господарима.....

Kakve sam samo odgovore dobio

Dzins
Serijal
Kompjuter, Fiat, ves masina...

Mislio sam na vrednosti, vama sve treba da se nacrta. Kakve to dobre vrednosti nam je zapad doneo ?

Unistava nam se privreda, strane banke iznose kapital iz Srbije, unistava se srpski identitet i porodicne vrednosti, moramo da uvozimo GMO hranu da bi pristupili STO, hapse se srpski "zlocinci" a oslobadjaju tudji, srpske zrtve su maltene kolateralna steta

Nema jedne jedine dobre stvari koja je usla u Srbiju od strane zapada

Dzins
Serijal

Mislio sam na vrednosti, vama sve treba da se nacrta. Kakve to dobre vrednosti nam je zapad doneo ?

Unistava nam se privreda, strane banke iznose kapital iz Srbije, unistava se srpski identitet i porodicne vrednosti, moramo da uvozimo GMO hranu da bi pristupili STO, hapse se srpski "zlocinci" a oslobadjaju tudji, srpske zrtve su maltene kolateralna steta

Једина западна вредност је долар.
И све, али све на западу је подређено њему.У особним џеповима.И по сваку цену, наравно.

Dzins
Serijal

Puna ti kuca zapada ,a ovdje zajebavas ! Da nemas televizor , ves masinu ili auto domace proizvodnje ?
Sjedis za kompjuterom i surfujes internetom i pises latinicom . Ako to nije demagogija , ne znam sta je !

Dzins
Serijal

Navedi i jednu dobru stvar koju smo dobili od rusa.

Dzins
Serijal

zapad nam je unistio porodicu, dalje nema.

Nije baš tako, ipak sarađuju oni sa pokretima u Rusiji... kako ja znam, dobijali su od njih i novčanu pomoć. Ništa nije bezrazložno. Al' tupi ga puno ovaj Ivanović... ali ni Vasić nije bolji.
Budale su pokazale kakvo jedinstvo braća srbi pokazuju još kad su zbog svađe razdvojili svoje pokrete i sad delaju odvojeno -.-
Znači i oni su strani agenti ? z:shock:
Mada sumnjam u to , onda bi i sebe stavili na taj plakat , a drugo nisu ni ti Rusi toliki idioti da plaćaju ove smehotresne marginalce i budale .

Dzins
Serijal

Западне вредности су нацизам, фашизам, расизам, ропство, колонијализам, верска нетрпељивост...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back