placipicka....

Da,uvek zapenim kad mi je nesto mnogo gloopo.
Pa promasio si temu onda j*bg,ko sto Hellen kaze,autorka teme je popi*zdela i pochela da plache jer nije dechka vid'la 6 h jer je uchio,a non-stop su zajedno...Dakle,FIZICHKI su zajedno 24/7 a ne emotivno.

I ti prichas o tome ko i ja a prichamo o potpuno razlichitim temama...:roll:

Nije,dok sam ja bila u pelenama ona je predavala u shkoli a cale trazio posao...so,ni tad nisu bili non stop zajedno... A na more idu il s drustvom,il sami,zimovanja takodje...Nije njima bitno jer nalaze kompromise,cale voli da spava,mama je aktivnija pa se dopunjuju pa im nije nikad dosadno.A drustvo je naravno dobrodoslo.Sta ti je tu cudno?Trebali bi sami da idu na more a? Pa da,nije im dosta 25 god.braka :lol:
Opet fizicki..dan i noc je nemoguce biti non-stop zajedno..vidis nazad..zbog fizioloskih potreba :D..ona jeste istripovana..valjda si shvatila sta mislim pod ziveti zajedno..ici ces na more 10-ak dana sa nekim ;)

U pravu si ako pricas bas o ovoj temi..verovatno smo mi negde malo skrenuli sa iste:)

Ako zivis sa nekim..neminovno je vidjati ga 24/7..da li ko radi i koliko je odsutan..nista ne menja kod zrelih osoba koje su spremne za zajednicki zivot.

dzordzi opet pricas gluposti...ako zivis sa nekim ne znaci da ga vidjas 24/7 jer radis,druzis se sa drugim ljudima i sliscno..dakle zajednicki zivot ne podrazumeva 24/7...i nemoj mi molim te reci kako je normalno da 24/7 sede zajedno kod kuce,ili pak idu svuda zajedno(ovo je cisto hipoteticki,da npr ne rade,zive od sta ja znam cega,ne idu na fakultet ni u skolu)...ovako nesto menja mnogo toga i kod zrelih osoba koje su spremne za zajednicki zivot...

Procitaj sta pise..da li ko radi ili je odsutan to nije bitno..kojim ja jezikom pisem ybg..zivis sa nekim a ne zelis da ga vidjas i vidjas se sa drugim ljudima..otvorila si mi oci..vidi sta sam vec pisao o tome ako hoces

Pa dobro..sta tu nije jasno..?..aaaaaaaaa kako mozes da kazes.(da ga vidjas) ako zivite pod istim krovom..ako zivis sa nekim ne postavljas pitanje sta ti zelis..vec ste vi celina koja treba normalno funkcionisati..ili ti ulazis u tako nesto sa recenicom..e odma da znas..nemoj da se davimo..ja hocu svoj mir,slobodu,sve prijatelje,da izlazimo odvojeno,nista se ne menja..onako napravis spisak zelja..

Pa dobro..sta tu nije jasno..?..aaaaaaaaa kako mozes da kazes.(da ga vidjas) ako zivite pod istim krovom..ako zivis sa nekim ne postavljas pitanje sta ti zelis..vec ste vi celina koja treba normalno funkcionisati..ili ti ulazis u tako nesto sa recenicom..e odma da znas..nemoj da se davimo..ja hocu svoj mir,slobodu,sve prijatelje,da izlazimo odvojeno,nista se ne menja..onako napravis spisak zelja..

dzordzi,sve navedeno zelim cak i u zajdenickom zivotu...dakle zelim da imam svoj mir,svoju slobodu,svoje prijatelje ,i da nekada izlazimo odvojeno...zajednicki zivot ne treba da bude ukidanje slobode i svega navedenog...nikako dzordzi...

To se sve podrazumeva..odnosno kad to ljudi naglasavaju..izgleda kao da se plase vezivanja..kao da neko vrsi presiju na njih..da im nesto oduzima..a da li su vec probali zivot sa nekim..pa na osnovu toga postave teoriju..vec sam pomenuo more..iz razloga sto neki parovi nemogu izdrzati 10 dana sa nekim..pod istim krovom.

bolje odvojeno ako je sponzorusha
i mamina odnosno kako se kaze tatina devojchica ...foolish girl (kako neke sponz. izgledaju bolje i ja neobrijan,pogotovo ove bez doopeta )

zivis s nekim ko ne vodi rachuna o kuci trosi nenormalno nema jasan stav ...:roll:..pricha mi o moralu.
Ako si chasna mogu s tobom sve ako nisi stavi do znanja ja sam family man =Mike Oldfield 8)

sloboda je nesto sto ce mi uvek trebati,bez obzira da li sam zrela za tu vezu,zajednicki ziovit ili ne...ali sve je to individulano i ne trazi svako isto od veze,u vez i slicno...

Vec smo pisali na tu temu..da u nekom novom,zajednickom zivotu..od posla..obaveza..nemas vremena pre svega za sebe..ni za porodicu..prijatelje..koji opet prave svoju...to nije nista strasno..ide s godinama...ima svojih cari...i zato trazis osobu koja sve to kapira kao ti.

sto bi rekla moja skolska iz osnovne ( slut) studira istoriju hm aa dobila je nick severina akhm
samo free love a ja make out rekoh nista obaveza i igranje igrica bacanje chini i " vrpci "
i kaze mi jednom u gradu pre 2 nedelje pa sto ti meni tako uvek "sluzbeno" pruzam joj ruku drugarski zivimo u istoj ulici nekoliko kuca ali ja nikad nisam isao kod nje nikad se nisam duziosa devojkama posle skole pogotovo u osnovnoj , mozda za rodjus ako se i pojavim nisu me interesovali.a muvao sm se sa njom na chasu tehnickog i likovnog ..padala je kisha bil je sreda zadnja dva chasa 8 razred ja sam se odvojio od ostalih ( a imaju 2 ucionice spojene,jedna s klupama a druga samo masine) e ja sam bio medju mashinamai gledao teren ,kisu ,oblake,krovove,kako se spusta kapljica...dalje dalje vec boli ...pa jednom usony klubu kad sam bio 7.razred jedna sto je radila mozda imala tako 25 godina ....igram wipe out a meni ..vruce crvenim se uuuh ...sami u klubu nikog zive dushe na ulici ali previse sam young bio mislim da je isla pesma crvene jabuke ,ili nesto tamara chekanje..vrtele su se neke stvari ne mogu da se setim svega niti sam tad mislio mnogo niti me interesovalo,imao sam lep zivot a sad moram da budem nekoo drugi hteo ja..ne hteo!!!bilo je svega nisam znao kako je to ostati bez roditelja razvodi,izbeglice ,nezgodni komshiluci...ja sam ipak imao srecnije od nekih ali nisam hteo da radim na sebi a imo sam mogucnosti,imao sam imam i sad ali ne znam sta cu sa sobom.Ne zelim mnogo,zelim da se sve zavrshi

Dobro,nismo ne zaposleni ,samo imamo poslove gde mozemo sami odrediti radno vreme
,,,ako odjednom prestanete ziveti zajedno,makar to bilo i na 10 tak dana, a pri tom se volite,razumete itd..bude tesko
sada dok vas citam, moram priznati da sam se osetila kao neki psiholoski slucaj
sve uzimate zdravo za gotovo
....naravno da smo se razdvajali i po 10 sati preko dana
ponekad,ali tih 10 sati ,znas da ces doci kuci i on ce biti tu,da ces ga uvece zagrliti i zaspati kao beba,,,
a sada, znala sam da toga nece biti,neko kratko vreme ali nece biti
nece biti njega u krevetu ,,necu ga zagrliti,,,,i zaspati
sada,ne mogu da spavam,ne mogu da zaspem...
iz ove perspektive ,mislim da mi je jasno da je moja reakcija bila uzrokovana ..sa par stvari
tih sest sati mi je palo tesko jer ga nisam videla toliko ,a kada se pojavio,znala sam da ce otici ,posle dva tri sata
a to meni nije dovoljno,,,da necu te noci spavati pored njega....i eto...bilo mi je nenormalno,,,ali sada vidim zasto mi je bilo toliko tesko
,,,

Mannibals
ako mogu sebi dozvoliti,
meni stalno pricaju ovde da sam teska za citanje,verovatno i jesam
ali ja tebe nisam najjasnine shvatila sta si hteo reci a cini mi se da je zanimljivo to sto pricas pa ne bih volela ostati lisena te price,samo jer sam rodjena sa malim procesorom za obradu podataka
ajde ponovo pliz,,za mene,,,malo intiligentnu

Da,uvek zapenim kad mi je nesto mnogo gloopo.
Pa promasio si temu onda j*bg,ko sto Hellen kaze,autorka teme je popi*zdela i pochela da plache jer nije dechka vid'la 6 h jer je uchio,a non-stop su zajedno...Dakle,FIZICHKI su zajedno 24/7 a ne emotivno.

I ti prichas o tome ko i ja a prichamo o potpuno razlichitim temama...:roll:

Nije,dok sam ja bila u pelenama ona je predavala u shkoli a cale trazio posao...so,ni tad nisu bili non stop zajedno... A na more idu il s drustvom,il sami,zimovanja takodje...Nije njima bitno jer nalaze kompromise,cale voli da spava,mama je aktivnija pa se dopunjuju pa im nije nikad dosadno.A drustvo je naravno dobrodoslo.Sta ti je tu cudno?Trebali bi sami da idu na more a? Pa da,nije im dosta 25 god.braka :lol:

jel to znaci da svi parovi koji nisu tako nezavisni kao TVOJI roditelji (svako za sebe) treba da se razvedu ili razidju il u najmanju ruku nisu normalni?????

Јок, најнормалнија ствар на свету је да муж и жена не могу да функционишу једно без другог ни 6 сати дневно...
То је баш оно...нормално!

(Уосталом такви никад и не би могли да се разведу, јер нису способни да се сами брину о себи...)

(Уосталом такви никад и не би могли да се разведу, јер нису способни да се сами брину о себи...)
4.gif

Back