Placeni brak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
69
Nisam znao kako da drugacije stavim naslov i mislim da je ovo najprilkladniji. Prica je i jednostavva i komplikovana. Ne zna kako da pocnem pa cu ovako iz daha.

Jedna zena mi je ponudila mogucnost braka za pare. Ja imam 24 godine ona 32 godine. Duze vremena smo se dopisivali i veceras smo se sastali. Zena izgleda lepo, lepa u licu, ima mali stomacic i spustene grudi, onako damski. Ona kaze da nikada nije bila u vezi, i nekako mi se cinilo da hoce da kaze da nikada nije imala seks. Nudi mi ogromnu kolicinu novaca za brak sa njom. Brak bi trajao 3 godine, pri tom ona je veceras rekla minimalno 3 godine, sto nikada prije kada smo se dopisivali nije rekla. Kaze da ne razmislja kao danasnje devojke i ne zeli da ima muskarca koga bi morala da mazi, grli i neguje. Ova joj prica bi dobro dosla za roditelje i prijatelje. Tu je bila prica da cu morati da idem sa njoj na te dogadjaje.
Ima jos mnogo toga ali nije vazno

Usput ona hoce prvo brak pa onda sve drugo. I isplacuje mi mesecno puno novca. Inace ona sve zivo znao o meni, a ja o njoj vrlo malo.

Ono sto me interesuje da li bi ste vi pristali na tako nesto? Koje jos uslove bi postavili kada bi pristali? Da li moze u predbracni ugovor stavi stavka da ona meni mora do kraja isplacuje tu kolicinu novca, i da li je to zakonito? Ona je isto drzavljanka Srbije.

I postavite slobodno jos neka pitanja i dajte odgovore, posto verovatno i ja o tome mislim ali mi je glava u turbulenciji

Poslednja izmena od moderatora:
I ja sam u pocetku mislio da je u pitanju inspektor koji hoce da me namami, pa nisam prisao na nista definitivno. Ali onda sam procitao na internetu da nije zabranjeno izmedju sklapati takve brakove ako su drzavljani iste drzave. A to me i interesuje, moze li da me prevari na neki nacin. Nisam izmislio.

Ona ce da te navuce na pricu o lovi dok joj ne napravis dete na kraju sve ce se svesti da ces joj placati alimentaciju i ima da ti sve presedne plus sto ces biti zigosan kako babo hebac i zenitelj matorih polovnjaca.

Poslednja izmena od moderatora:
Mene najvise fascinira pitanje o promenanama zenskog polnog organa zene u tridesetim :lol:

Ili je zezanje ili je zamka ili ona stvarno nikada musko videla nije i treba joj muz zbog familije koja je najverovatnije rekla da ce da joj ukine dotok novca (jer ocigledno je da ga ima puno) ako se ne uda i ne rodi decu. Ili voli zene, pa joj treba muskarac kao pokrice za familiju, a i tu stoji ova moja opaska vezana za novac.

Matora polovnjaca ce da te navuce na pricu o lovi dok joj ne napravis dete na kraju sve ce se svesti da ces joj placati alimentaciju i ima da ti sve presedne plus sto ces biti zigosan kako babo hebac i zenitelj matorih polovnjaca.

Inace tokom perioda dopisivanja nije nista spominjala pricu o detetu, cak je jedanput rekla da se grozi porodicnog zivota. A veceras, u jednom trenutku me pitala hocu li da imam decu, na sta sam rekao da necu da imam decu ni sa kim, a onda me ona odjedanput sokirala kad rece hoce da ima decu. Ja sam rekao ok, ali ako ja nemam nikakve odgovornosti prema njima.

Matora polovnjaca ce da te navuce na pricu o lovi dok joj ne napravis dete na kraju sve ce se svesti da ces joj placati alimentaciju i ima da ti sve presedne plus sto ces biti zigosan kako babo hebac i zenitelj matorih polovnjaca.

Ako je nezaposlen, ne mora da placa alimentaciju, stavise, mora ona njemu ako se razvedu. :manikir:

Inace tokom perioda dopisivanja nije nista spominjala pricu o detetu, cak je jedanput rekla da se grozi porodicnog zivota. A veceras, u jednom trenutku me pitala hocu li da imam decu, na sta sam rekao da necu da imam decu ni sa kim, a onda me ona odjedanput sokirala kad rece hoce da ima decu. Ja sam rekao ok, ali ako ja nemam nikakve odgovornosti prema njima.

Pa cuj, dete... Dete mozes da imas sa kim hoces, samo se kresnes na jedno vece i sl. (neka kombinacija) Ne treba joj brak za to.

- - - - - - - - - -

Dobro da obratim paznju ja imam 33 :smeker:

:zcepanje:

Ja imam 32 (nisam ova iz naslova, leba mi), pa sam se bas zabrinula. Trk u kupatilo po ogledalce da "ispitam situaciju".

Tek sad mislim da je neka od ovih kombinacija sto sam ih navela.

Verovatno voli žene, iz nekog razloga mora neke smarače da skine sa kičme, možda kao što su već rekli pre mene, neko ima taj keš kojim ona tako velikodušno tebe plaća.
U svakom slučaju je tu nešto bolesno, yebale te pare, ne prodaj se ko zna kom ludaku.

Jedino šta bih mogao da razumem je brak zbog dobijanja papira ali očigledno nije to cilj u ovoj priči, koliko sam razumeo ona je naša državljanka.

Ako si nezaposlen, to i moze da bude ok varijanta po tebe. Alimentaciju sigurno neces morati da placas, moze da se desi da ona tebi placa. Ako se razvedete kada budes imao 27 jos ces biti mlad, imas neku kintu. Nije to toliko losa varijanta.

Jedino ne znam sta ona ima od toga. Hajde da ti placa seks ili da joj glumis momnka, nego ona hoce brak. Ima tu nesto sumnjivo, bre...

- - - - - - - - - -

Verovatno voli žene, iz nekog razloga mora neke smarače da skine sa kičme

E, vidis, palo mi je to na pamet, ali koliko ja razumem, ona hoce seks sa njim. Ili sam nesto propustila?

Verovatno voli žene, iz nekog razloga mora neke smarače da skine sa kičme, možda kao što su već rekli pre mene, neko ima taj keš kojim ona tako velikodušno tebe plaća.
U svakom slučaju je tu nešto bolesno, yebale te pare, ne prodaj se ko zna kom ludaku.

Da li recimo ako ja te tri godine izdrzim, mogu da upisem skoro bilo koji drugi fakultet u Evropi. Ja sam sada apsolvent, i ima toliku zelju da nastavim studiranje, tj ne radi mi se jos.

A pitanje koje je izbrisano zbog vuligarnosti, postavicu lepse. Da li mislite da muskarac od 24 godine i zena od 32 mogu da uzivaju u seksualnim odnosima i da im taj odnos bude lep?

:lol:
prilino si naivan...
eno triniti napisala sve

Da li recimo ako ja te tri godine izdrzim, mogu da upisem skoro bilo koji drugi fakultet u Evropi. Ja sam sada apsolvent, i ima toliku zelju da nastavim studiranje, tj ne radi mi se jos.

A pitanje koje je izbrisano zbog vuligarnosti, postavicu lepse. Da li mislite da muskarac od 24 godine i zena od 32 mogu da uzivaju u seksualnim odnosima i da im taj odnos bude lep?

tebe izgleda sikira samo dal će ti bude dobro s matorkom da se taslačite :/

Mogu, zasto da ne.

- - - - - - - - - -

E, vidis, palo mi je to na pamet, ali koliko ja razumem, ona hoce seks sa njim. Ili sam nesto propustila?

Nema veze to sto hoce seks sa njim sa njenom pravom seksualnom orijentacijom. Imas brakova iz interesa gde je jedan supruznik homoseksualac i imaju decu.

Mogu, zasto da ne.

- - - - - - - - - -

Nema veze to sto hoce seks sa njim sa njenom pravom seksualnom orijentacijom. Imas brakova iz interesa gde je jedan supruznik homoseksualac i imaju decu.
Pa naglasak je da muskarac ima 24 a zena 32 godine. To je osam godina razlike, a obrnutom slucaju primer bi bio da je muskarac 16 godina stariji od zene. To je razlika ovde. Recimo da li bi ti pristala kada bi ti tako nesto ponudio muskarac 16 godina strariji od tebe. To je pitanje. A ti si u najlepsim godinama zivota. Recimo da ti to ponudi muskarac od 36 godina a ti imas 20 godina.
I druga stvar zena nije bas da se okreces za njom na ulici, da se tako izrazim. Rekao sam da ima lepuskastu ali ne i bas lepu facu. I malo je debela u kukovima, ima stomacic. Znaci ima mana. Isto nije bas jednostavno 3 godina samo sa takom zenom biti. Dok se to sve zavrsi ja bih imao 28 godina, a to nije nikako malo, jos dve pa 30 i onda mogu da se ubijem.

Pa naglasak je da muskarac ima 24 a zena 32 godine. To je osam godina razlike, a obrnutom slucaju primer bi bio da je muskarac 16 godina stariji od zene. To je razlika ovde. Recimo da li bi ti pristala kada bi ti tako nesto ponudio muskarac 16 godina strariji od tebe. To je pitanje. A ti si u najlepsim godinama zivota. Recimo da ti to ponudi muskarac od 36 godina a ti imas 20 godina.
I druga stvar zena nije bas da se okreces za njom na ulici, da se tako izrazim. Rekao sam da ima lepuskastu ali ne i bas lepu facu. I malo je debela u kukovima, ima stomacic. Znaci ima mana. Isto nije bas jednostavno 3 godina samo sa takom zenom biti. Dok se to sve zavrsi ja bih imao 28 godina, a to nije nikako malo, jos dve pa 30 i onda mogu da se ubijem.

jel ti to opet krećeš?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back