Plačem pobeđujem...

Ne mogu da zaplacem pred ljudima pa to ti je.Cak ni na sahranama i u nekim tragicnim situacijama,ja uspevam(protiv svoje volje)da zadrzim suze.Kada sam sama u stanju sam da placem satima,ali pred svetom to skoro da ne moze da se desi(mozda se desilo dva puta).
Bilo bi dobro da je tako,pa bih mozda i bila neprikosovena gospodarica sveta,a ovako sam samo ckveni mis...........:-)

Žene suzama zadržavaju posao,okreću nemoguće situacije u svoju korist,neutrališu muža,pribavljaju korist...Suze pred detetom najčešće zaustavljaju porodične rasprave,dobijaju oproštaj za iznevereno prijateljstvo...Pa dobro "nežniji pole" , kako se osećate dok vladate sveto i to ne oružijem već suzama...

Ха, ха...
Екстра.
Сузе су савршено оружје.:)
Што јеси ли љубоморан?
Љубомора је очајно стање одмах се тргни...
Замисли да ја сада кажем како су мушкарци јачи и како користе силу да би окренули немогуће ситуације у своју корист...
Нема сврхе...

E pa vidiš ovom temom ustalaso sam žensku ćud.Sad me napadaju da sam slab da imam neki problem,a meni je samo palo na pamet da se narugami poigram vašem moćnom oružju koje već sutra za mene može biti fatalno.ipak ovde sam rekao da vas volim i i taj deo vas a to je plač iz koristi ili odbrane iz situacije kad ste 1/1 krivci za neku glupost.Ali lijo ti priznaješ i pola ti se prašta. a mi ne koristimo silu već smo vaš oslonac i zvezda vodilja.Pametan muškarac je glava žene.Jedan čova mi je rekao da su žene kao muve bez glave te je svedno koju biraš,Samo je potrebno znati postaviti svoju glavu na njen vratić...Uf sad će me femi blok razvaliti...

E pa vidiš ovom temom ustalaso sam žensku ćud.Sad me napadaju da sam slab da imam neki problem,a meni je samo palo na pamet da se narugami poigram vašem moćnom oružju koje već sutra za mene može biti fatalno.ipak ovde sam rekao da vas volim i i taj deo vas a to je plač iz koristi ili odbrane iz situacije kad ste 1/1 krivci za neku glupost.Ali lijo ti priznaješ i pola ti se prašta. a mi ne koristimo silu već smo vaš oslonac i zvezda vodilja.Pametan muškarac je glava žene.Jedan čova mi je rekao da su žene kao muve bez glave te je svedno koju biraš,Samo je potrebno znati postaviti svoju glavu na njen vratić...Uf sad će me femi blok razvaliti...

:lol::lol::lol:
Стефане... Јеси ли ти мазохиста или само волиш да се свађаш... О чему се ради?
Сигурна сам да и сам увиђаш да је ово што си написао неистинито и бесмислено...
није потребно ни коментарисати...

Žene suzama zadržavaju posao,okreću nemoguće situacije u svoju korist,neutrališu muža,pribavljaju korist...Suze pred detetom najčešće zaustavljaju porodične rasprave,dobijaju oproštaj za iznevereno prijateljstvo...Pa dobro "nežniji pole" , kako se osećate dok vladate sveto i to ne oružijem već suzama...

na tvoju konstataciju samo cu reci svasta! imas predrasude! Zasto mislis da se zene foliraju do te mere???

Mora da te je neka ujela za srce!!!

Jbt. koliko gluposti i primitivizma u par recenica.

Back