Place mi se,..

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
kad pomislim na moju drugaricu Bobu. Ona ima 32 ili 33 godine, Udata je za nekog slepca i ima svoje ili troje dece, nemam pojma, mozda ima i vise, ali sigurno ima vise od jednog, a manje od petoro dece. Kad smo bili deca, njoj je mama donosila uzinu u skolu, a ima i nekog brata, koji je kao Frankenstajn. Glavna zanimacija mu je pivo. Ima i zenu, koja je debela i hiperaktivna i mnogo dosadna. Boba je udata za neko slepca, kao sto sam rekla. Njemu je jedino sto radi u zivotu - pecanje. Danas ga vidim na 25. maju peca tamo medju onim slepcima i pomislim: "E, Cico, Cico, zivot prolazi, a neki ljudi ce uvek biti budale." E, pa on je taj. On nju tera da radi i povremeno je bije. Njena mama kaze: "Ma, j.bacu mu ja majku, ako je takne!" A on nju mlati li mlati. Boli ga uvo za tu njenu "kevu". Ne mogu da ga prijavim zato sto je mlati. Nije ona losa kao osoba, ali je priglupa i govori neko umeksano "s", koje me izludjuje. Kaze ona meni danas: "Ne udaj se, Cico moja! Brak ti je kao tegla meda. Na vrhu med, a kako ka dnu a ono g.vna!" Izvinite, na ovim recima, ali citiram.
Sta da radimo sa nasom Bobom? Kako da joj pomognemo?

Poslednja izmena:
Da se mlati dalje !
Sve dok ne ohrabri mamu da mu zavrljači polutku u ludaru.
Ako joj giter blok bliži, može i giter blokom !
Drugo, da se mlati i dalje dok se ona tegla ne isprazni.
Kad se pojavi pecaroš, okrenuti teglu.
Pokušati zajeb.
Da pecaroš počne govna da srka, a vi da se oblizujete na onaj med.
Koji će ostati na poklopcu.

A, nisi rekla jesu l' sva deca, od jedan do pet, od ovog što peca na "25. maju" ?
Ili tu ima i dece iz ranijih veza ?
Ima tu dosta zavrzlame, između Bobe i ovog što pije, bije i peca....
Ali, lično očekujem neki žešći - hepiend !
Zaslužili su....

:zcepanje: Pa ti si komedija, majke mi...
Odvojih minut vremena da procitam... i zeznuh se...
Cuj nje, njoj se place, kao zbog dobre drugarice... bla bla... a ovamo nema pojma ni koliko joj drugarica ima dece a gde sta drugo...
Daj setaj i ne izmisljaj.

Cuj nje, njoj se place, kao zbog dobre drugarice... bla bla... a ovamo nema pojma ni koliko joj drugarica ima dece a gde sta drugo...

To je fora !
Rađa decu u konspiraciji, nikome ne govori i slaže u stalažu ko babe ajvar ! :hahaha:
Smejurija od nje !
Ali, volim njene postove, nasmejem se i prozajebavam...!

Da je ovaj svet normalan, trebalo bi da nam se place zbog ovakvih stvari i kad cujemo da se desava i potpunom strancu. Ne ulazim u to jel ovo izmisljeno ili ne...

Odvedi je negdje......Znas ono ko "Telma i Luiz"Cicko.........A ima ljudi koji vole da se zlopate u losim brakovima.........Samo da tetka i komsinica ne kazu kako nije mogla da se uda.............:think:

Da se ne bi desilo devojkama,kada se udaju,da na vrhu tegle jedu med,a kasnije,na dnu tegle sa medom,nadju g....o,ja predlazem sledece.:Neka ODMAH,CIM
OTVORE TEGLU,SAV SADRZAJ TEGLE,ODMAH,DOBRO PROMESAJUTADA CE VEC U SAMOM POCETKU,IMATI SAZNANJE,KAKAV JE SADRZAJ
CELE TEGLE.!!!

kad pomislim na moju drugaricu Bobu. Ona ima 32 ili 33 godine, Udata je za nekog slepca i ima svoje ili troje dece, nemam pojma, mozda ima i vise, ali sigurno ima vise od jednog, a manje od petoro dece. Kad smo bili deca, njoj je mama donosila uzinu u skolu, a ima i nekog brata, koji je kao Frankenstajn. Glavna zanimacija mu je pivo. Ima i zenu, koja je debela i hiperaktivna i mnogo dosadna. Boba je udata za neko slepca, kao sto sam rekla. Njemu je jedino sto radi u zivotu - pecanje. Danas ga vidim na 25. maju peca tamo medju onim slepcima i pomislim: "E, Cico, Cico, zivot prolazi, a neki ljudi ce uvek biti budale." E, pa on je taj. On nju tera da radi i povremeno je bije. Njena mama kaze: "Ma, j.bacu mu ja majku, ako je takne!" A on nju mlati li mlati. Boli ga uvo za tu njenu "kevu". Ne mogu da ga prijavim zato sto je mlati. Nije ona losa kao osoba, ali je priglupa i govori neko umeksano "s", koje me izludjuje. Kaze ona meni danas: "Ne udaj se, Cico moja! Brak ti je kao tegla meda. Na vrhu med, a kako ka dnu a ono g.vna!" Izvinite, na ovim recima, ali citiram.
Sta da radimo sa nasom Bobom? Kako da joj pomognemo?

Da se dodeljuje neka nagrada za otvaranje bezveznih tema
niko Ti ni blizu ne bi bio.

Nisam, samo mi je krivo, zato sto temu ismevate, a nije nimalo smesno.

Tema kao tema uopste nije smesna, ali nacin na koji si sve to prezentovala....
Kriva si samo ti... mi ne...
Razmisli..

- - - - - - - - - -

Vidim neko je temu od mojih sinocnih upisa dobrano " ocistio " , tj. komentara, samo ne znam zasto...? :think: Ko to ovde nema smisao za humor...?:D

Back