Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579
kad pomislim na moju drugaricu Bobu. Ona ima 32 ili 33 godine, Udata je za nekog slepca i ima svoje ili troje dece, nemam pojma, mozda ima i vise, ali sigurno ima vise od jednog, a manje od petoro dece. Kad smo bili deca, njoj je mama donosila uzinu u skolu, a ima i nekog brata, koji je kao Frankenstajn. Glavna zanimacija mu je pivo. Ima i zenu, koja je debela i hiperaktivna i mnogo dosadna. Boba je udata za neko slepca, kao sto sam rekla. Njemu je jedino sto radi u zivotu - pecanje. Danas ga vidim na 25. maju peca tamo medju onim slepcima i pomislim: "E, Cico, Cico, zivot prolazi, a neki ljudi ce uvek biti budale." E, pa on je taj. On nju tera da radi i povremeno je bije. Njena mama kaze: "Ma, j.bacu mu ja majku, ako je takne!" A on nju mlati li mlati. Boli ga uvo za tu njenu "kevu". Ne mogu da ga prijavim zato sto je mlati. Nije ona losa kao osoba, ali je priglupa i govori neko umeksano "s", koje me izludjuje. Kaze ona meni danas: "Ne udaj se, Cico moja! Brak ti je kao tegla meda. Na vrhu med, a kako ka dnu a ono g.vna!" Izvinite, na ovim recima, ali citiram.
Sta da radimo sa nasom Bobom? Kako da joj pomognemo?
Sta da radimo sa nasom Bobom? Kako da joj pomognemo?
Poslednja izmena: