PLACE LI SE KOME?!!

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I Obradovic je bio APSOLUTNI pocetnik 1992,i imao je TOTALNO autsajderski tim pa je Partizan napravio to sto je napravio.Nisam pitala da li bi Vujosevic sa SADASNJIM znanjem uradio nesto u ONO vreme.Onom timu je bio potreban minimum trenerskog talenta da HARA Evropom.
Ja ne pozajem Vujosevica kao licnost,moguce je da je sasvim OK,ali o tome ne bih sada.Ne mislim da je on sam kriv za nas debakl na EP(a sesto mesto za olimpijske,svetske i evropske prvake JESTE debakl).Nas tim sam po sebi nije bio za vrhunske domete,ali je cinjenica i da ON iz njih nije izvukao maksimum.Po meni on nije bio pravi izbor,mada ne sumnjam da je radio najbolje sto je mogao,kao sto ni Ostojicu nije mesto u reprezentaciji,iako je dao sve od sebe,pa i vise od toga.
Ja jesam ljubitelj kosarke,ali nisam vrstan poznavalac iste,moji komentari su laicki i mozda smesni nekome ko se u to bolje razume i nemam nameru da ubedjujem bilo koga u bilo sta,samo pisem ono sto JA mislim.
Nadam se da ce Olimpijada biti uspesnija za nas,i da ce se ovo pokazati kao samo jedan los trenutak u istoriji YU kosarke.
Pozdrav...

Baby Kate:
I Obradovic je bio APSOLUTNI pocetnik 1992,i imao je TOTALNO autsajderski tim pa je Partizan napravio to sto je napravio.Nisam pitala da li bi Vujosevic sa SADASNJIM znanjem uradio nesto u ONO vreme.Onom timu je bio potreban minimum trenerskog talenta da HARA Evropom.
Ja ne pozajem Vujosevica kao licnost,moguce je da je sasvim OK,ali o tome ne bih sada.Ne mislim da je on sam kriv za nas debakl na EP(a sesto mesto za olimpijske,svetske i evropske prvake JESTE debakl).Nas tim sam po sebi nije bio za vrhunske domete,ali je cinjenica i da ON iz njih nije izvukao maksimum.Po meni on nije bio pravi izbor,mada ne sumnjam da je radio najbolje sto je mogao,kao sto ni Ostojicu nije mesto u reprezentaciji,iako je dao sve od sebe,pa i vise od toga.
Ja jesam ljubitelj kosarke,ali nisam vrstan poznavalac iste,moji komentari su laicki i mozda smesni nekome ko se u to bolje razume i nemam nameru da ubedjujem bilo koga u bilo sta,samo pisem ono sto JA mislim.
Nadam se da ce Olimpijada biti uspesnija za nas,i da ce se ovo pokazati kao samo jedan los trenutak u istoriji YU kosarke.
Pozdrav...

Sa ovim se potpuno slazem. Komentari ti definitivno nimalo nisu "laicki". Vujosevic nije izvukao maksimum iz ovih igraca. U privatnom zivotu je isti kao i u javnosti, nadmen, nadobudan, vulgaran... Ipak, dosta je posten, i zna sta je njegova greska a sta nije. Nadam se da ce na njegovo mesto za olimpijadu doci neko drugi, ali ne zelim da sam bude istaknut na stub srama za nesto sto je greska mnogih.
I naravno da Djuri nije mesto u reprezentaciji... Naravno da imamo mnogo boljih. Ali zbog raznih razloga, on je dospeo u reprezentaciju i potpuno opravdao to (bar po mom misljenju). Ipak bi bilo strasno da dodjemo u situaciju da nam ponovo bude reprezentativac pored zivih Nikolica, Milojevica (samo iz nase proslogodisnje lige), da ne pricam o Stanojevicu...

Pozdrav :)

Ja mislim da je Djura izborio svoje mesto u reprezentaciji,jer u najvaznijoj tekmi je pruzio MNOGO vise nego ostali igraci.A ne znam asto Dule na prvenstvo vodi igrace koje ce uvesti na 2 min(Kosta Perovic pravi primer).Mada mislim da taj mali,visoki i ne zasluzuje mesto medju nasim najboljim igracima.Zalosno,ali to je tako!

Back