Modesti B.
gospođa Vineti
- Poruka
- 48.121
Pa sram te bilo. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a iz ormara iskoci tip, njen muz, koga lozi da je gleda kako se kara sa drugim.![]()
ajoj
ovo ziva istina
pricala mi poznanica svingerka
samo nije tip bio placen, nego dobrovoljac
i kad se muz iza coska pojavio - problem..tipu pade
posle su se borili da mu izlece impotenciju
nije za zezanje
u stanu u soliteru na novom beogradu.![]()
mozda je dobar thnicar![]()
neka, neka posle gologuzog da ga jurim niz ulicu da mi vrne pare.![]()
pa to je samo igra.![]()
ajoj
ovo ziva istina
pricala mi poznanica svingerka
samo nije tip bio placen, nego dobrovoljac
i kad se muz iza coska pojavio - problem..tipu pade
posle su se borili da mu izlece impotenciju
nije za zezanje
Naravno,da muskarcu koji je kultivisan,koji dobro izgleda,i pritom poseduje visoko seksualno obrazovanje,naravno da treba platiti,za seksualnu uslugu,ucinjenu
na visoko strucan nacin.Ogromna razlika postoji,medju muskarcima,u pogledu znanja,koje primenjuju prilikom obrade neke zenske osobe.Moram reci,da su
usluge ovakve vrste,vrlo skupe.Naravno,to vazi,samo za muskarce,koji imaju visoku seksualnu spremu.Cene se krecu,od 5OO do 75O evra,za jednu noc.
Zene koje su provele,samo jednu noc,sa ovako visoko strucnim,muskarcem,tesko posle mogu da uspostave emotivnu vezu,sa muskarcem nizeg seksualnog
obrazovanja.Zasto.Pa jednostavno zato,sto uvek prave paralelu,sa onim sto su dozivele,kod strucnog muskarca,sa onim jadom,sto dobijaju od nestrucnog.
Da li postoji neka forumasica koja bi platila muškarcu za sex, da je otrese k'o šljivu ranku, i zbog kojih uslova/razloga? Nejebica, starost, debljina, ruznoca itd?
Previse je licemerja/foliranja uzivo,previse licemerja/foliranja finoce na netu i ovo je tabu tema koja ce biti takva jos dugo,dugo.
Imamo prostitutke na svim kanalima a ne daj Boze tako ih nazvati,to je tabu tema .
Dosta zigolo momaka ali psssssst tisina tabu tema.
Imamo direktnu prostitutku sa mnostvom slika i dokaza da je prostitutka ali neeeeeee,ona "nije" jer joj neko cuva ledja.
Dakle samo foliranja na sve strane i jezivo zataskavanje,citamo u novinama o tome.
Mnogo je lakse platiti i ostvariti svoje zelje nego biti nesrecan i nesiguran.
Ljudi su danas uglavnom poput hijena,ostrve se na coveka cim pokaze znak slabosti i umesto potrebe da mu se pomogne,dusu mu iskidaju na froncle.
Uopste nije lako naci nekog normalnog za seks ako si normalna osoba jer ima dosta dileja koje snimaju bez dozvole i znanja devojke te pokazuju drugima,prebacuju im na fon i ostalo.
Mnoge devojke nemaju para da tuze bolide,mnoge porodica osudi kad sazna za to i one zive uzasan zivot koji je pakao jer neki kreten mora da dokazuje svima kako je satro baja.
U Srbiji je shvatanje zenske seksualnosti uglavnom - nema sta ona tu da uziva,daj da je isheftam i sebe zadovoljim.
U Srbiji musko kad menja partnerke bez novcane nadoknade,sa novcanom nadoknadom,kako god on je kao baja,svaler i pravo musko..
Zensko ako to radi ona se naziva ku*vom.
Filmovi sa scenama seksa u Srbiji lice na silovanje - kao zena se opire,nije tu radi uzivanja a on baja koji izgleda kao da je juce izasao iz pecine prosipa debilne fore i razbija je kao da je siluje.
Nakon seksa on kao muskarcina je hladan i dalek a ona kao fina domacica....
Kao-fol,satro,lazno.
I ovakve scene silovanja koje vaze za kultne scene seksa su opste prihvacene -a lice na silovanje ili uvrnutu dominaciju,na sve samo ne normalan odnos dvoje ljudi koji se cene i postuju.
Platiti i ostvariti zelje nego biti nesrecan i nesiguran?
A nakon placene paznje mora da se osecas srecno i sigurnoNe znam kako je to u muskom mozgu, ali iz zenskog ugla placanje za seks je tek udar na ego. Koliko moras biti usamljena i ocajna pa da to uradis?
Mislim, ne osudjujem ali bih se ja tek onda osecala prazno, slutim. Koliko mi je bitan sam seks i razuzdanost tokom njega, toliko mi je vazan i onaj odnos posle, osecaj postovanja i sigurnosti.
Orao pao, orao pao![]()
Platiti i ostvariti zelje nego biti nesrecan i nesiguran?
A nakon placene paznje mora da se osecas srecno i sigurnoNe znam kako je to u muskom mozgu, ali iz zenskog ugla placanje za seks je tek udar na ego. Koliko moras biti usamljena i ocajna pa da to uradis?
Mislim, ne osudjujem ali bih se ja tek onda osecala prazno, slutim. Koliko mi je bitan sam seks i razuzdanost tokom njega, toliko mi je vazan i onaj odnos posle, osecaj postovanja i sigurnosti.
Placaju samo bakice..
Ja im zavidim kad uspevaju da legnu s,nekom a da srce kaze Ne!
moze, da vidimo prvo robu pre placanja
- - - - - - - - - -
koliko je to ona matora i koliko je to on mlad?
tri trojcice tridvojcice064 969 0 9***![]()