Moljac64
Elita
- Poruka
- 16.586
kakve veze ima sto je rom? sudj pula."Neće biti mladih za obuku. "
Umes li da citas Rome?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakve veze ima sto je rom? sudj pula."Neće biti mladih za obuku. "
Umes li da citas Rome?
Neobrazovan je.kakve veze ima sto je rom? sudj pula.
Neobrazovan je.
Ti znas kako se stvara a na socijali si i 30 godina bez pasosa kojeg cekas postom?
Fiktivan brak pod navodnicima, jer ne isključujem mogućnost pravog odnosa. Ovo pravog odnosa znaci li da moram i j*ebati.![]()
kakve to veze ima sa romstvom.Neobrazovan je.
velikekakve to veze ima sa romstvom.
nisam znao da si rasista. mislio sam prvo da si neki autosovinista a ustvari si samo hrvatski sovinista. a pritom si i rasista. svaki put sam se protivio kad kazu za tebe da si ustasa ali mislim da su imali pravo. duboko si me razocarao.velike
nisam znao da si rasista. mislio sam prvo da si neki autosovinista a ustvari si samo hrvatski sovinista. a pritom si i rasista. svaki put sam se protivio kad kazu za tebe da si ustasa ali mislim da su imali pravo. duboko si me razocarao.
Pusti ga nego nešto drugo.Što ga ti onom kobasicom ne raspali malo da se on uzme u pamet?kakve to veze ima sa romstvom.
mozes da mislis o policiji sta zelis, ali nije u redu da pljujes po drugim nacijama.Ja sam biker. Panduri su gomna. **** the police.
ACAB
stvarno sam imao lepo misljenje o njemu, ne znam. ovo me je bas razocaralo.Pusti ga nego nešto drugo.Što ga ti onom kobasicom ne raspali malo da se on uzme u pamet?
Dokaz da si pogrešio jer nisi upotrebio onu policisku mistriju.Ima tu ne samo malterisanje već i doterivanje ivice.Jest to radila Titova milicijastvarno sam imao lepo misljenje o njemu, ne znam. ovo me je bas razocaralo.
mozes da mislis o policiji sta zelis, ali nije u redu da pljujes po drugim nacijama.
Opet lazes kao mnogi Romi sto rade kad su meni lagali da ih sumar pustio da seku drva a nije. Pa sam ih oterao.Dokaz da si pogrešio jer nisi upotrebio onu policisku mistriju.Ima tu ne samo malterisanje već i doterivanje ivice.Jest to radila Titova milicija
ali je bilo reda.Ovo pak nema vajde od omladine.Čuo sam da je jednom jedan milicioner udario jedan telefon i Titovom unuku.Jasno on se
žalio kod dede ali ovaj mu je reko: "vidiš da nije dobro uvek pominjati moje ime".
ja sam protiv bilo kakvih prozivanja ovde ali ne moras provocirati.Mnogi to rade na forumu i to nije lepo. Narocito po Hrvatima. Reci im, BRANI ME KAO NEKADASNJA RUKA ZAKONA!
Opet lazes kao mnogi Romi sto rade kad su meni lagali da ih sumar pustio da seku drva a nije. Pa sam ih oterao.