Plaćaćemo grejanje u autu svakog meseca?!

Ma kako da ne.
Vec sam kacio kako u Toyoti imas da doplacujes i doplacujes da dobijes te ovo te ono.
Ili hoces da ponovo okacim pa da ti pobijem tvoju teoriju?

Problem sa RAV4 je sto sa najboljim paketom opreme izadje oko 51000 evra, a mislim da ni blizu ne vredi tih para. Unutra je sve to nekako jeftino, a ceo infotainment sistem je tezak krs i nekako mi deluje da drugi proizvodjaci daju mnogo vise za iste novce.

PLAĆAĆEMO GREJANJE U AUTU SVAKOG MESECA?! Dodatna usluga dostupna samo uz novac, evo o čemu se radi​

Ideja je da u zavisnosti od usluge mesečna pretplata bude između 10 i 25 dolara, a na ovaj način proizvođači automobila će imati novi izvor prihoda, jer će na svojim automobilima dodatno zarađivati svaki mesec.
Pa to je stara vest, jer recimo Hyundai je jos pre 7-8 godina uveo opciju da se takve stvari placaju mesecno. Startovanje, otkljucavanje preko neta, pronalazak automobila ako si zaboravio gde je parkiran. Ako imas navigaciju pa hoces da uradis update ima da te oderu, bolje da uzmes noviji auto .
Moja je prognoza da ces morati da placas godisnju preplatu za software update, kao sto placas kod raznih ERP-a, a ako ne platis auto prestane da radi.

Back