Meda Božanin
Ističe se
- Poruka
- 2.440
Setih se jos jedne...
Nezamenljiva ljubav... i danas kad cujem tu pesmu....
Zelene Oci
Nezamenljiva ljubav... i danas kad cujem tu pesmu....
Zelene Oci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bukvalno zivim za muziku samo mi je zao sto se njoj nisam potpuno posvetio jer znam da bih uspe 100% za bilo koji pravac da se opredelim.
Volim sve vrste muzike bitno je da mi se nesto u njoj svidi sto ne mogu da opisem
obozavam tuzne balade tipa Goo Goo Dollsa Iris
Voli da vezujem pesme za meni drage osobe i da ih se secam i kada ih se secam pustim to iz sebe pevajuci ili kroz suze jer je zdravije nego da drzim u sebi.Tako da me te pesme pogode i dragi mi je zbog toga jer znam da sam ziv i da imam osecanja.
I naravno ne da se mogu probuditi vec se cak pusta i bolesnicima koji su u moi da ih vrati.
Nikada ih ne prebacujem jer nekako svaka ima svoje mesto i moze biti za vise njih.
Najdraze sledeci put ima ih puno![]()

Mene bas ova pesma podseca..."Eeej nosite ovu pesmu zadnji put,
u jednu ulicu kraj reke,
zauvek zabranjenu...samo za moje korake..."
na moju prvu ljubav,na jednu ulicu kraj reke...

Uh i ja sam isto pomislila. :-)nemojte opet jos jednu temu gde se pisu pesme. PLEASE

,
ni ja isto.U fazi sam blazenstva, a to znaci da sve pesme koje me podsecaju na nekoga ne mogu emotivno da me pogode, da zaboli ili da me uhvati melanholija. Uglavnom reagujem na pesme na taj nacin kad sam "dole".
Al' muzika prati moj zivot i vezujem je za periode. Bez muzike ne mogu da zivim, cak ne bih mogla da budem sa nekim ko nema slican ukus, ne razumem ljude koji nista ne slusaju i kojima muzika nije bitna. Kod mene svira 24h i prati moje raspolozenje. Osim kad se bas uzelim tisine.

Ne vezujem muziku tako za osobe. Ionako ce muzika da nas nadzivi, kako god okrenemo.
@ divlja: slicne smo ti i ja. Ne moram ni da pisem da volim da te citam. Ali i sama si rekla da si se zamorila za sve ove godine. Ali, nastavi da pises, to super radis.
, ali emotivno jak...