Pizza pan i nacin pripreme

red boy

Zainteresovan član
Poruka
353
Kako spremiti neko jelo u pekacu? Svi se hvale da je laksi proces i brzi a kod mene obicno dezuram, stalno menjam stepene jer pocinje da gori i stalno podizem poklopac da izadje para kako jelo ne bi bilo kuvano nego peceno... Ziv se namucim. Cak mi jelo vremenski nije brze spremljeno.

Citam na netu da neko cak pravi palacinke u pekacu??
Nije mi jasno kako je to moguce? Kako moze da ih okrene u onako glomaznom pekacu, a tek da ih izvadi.. ???

Ja kada poklopim neko jelo javlja se kondezacija, para pa na kraju jelo ispadne kuvano a ne peceno... Ko ja fora kada se uvek javlja para? Cesto podignem poklopac da silna para izadje kako mi nebi natopila jelo...

Jel ima neko da stvarno koristi ovo cudo i na koji nacin ako moze da objasni... Posto se nikako ne snalazim a ljudi se samo hvale i niko ne prica kako sprema...

Da li je neko pripremao hleb? Na koliko stepeni se sprema?

jo preglomazno cudo uvalio nam ujak da mu ne smeta........
pa ja spremala u tome stoput proju i sve se to desava sa parom bas kako si opisao,e sad ja sam praksom ustanovila 2,5 kao optimalnu jacinu a vremenski po osecaju tojest bockam ga.
kanda je pri kraju ja to obrnem pa jos pet minuta da i s druge strane uvati kora i sve se super zavrsi.
i to sto reces da vise kuva no pece, pa tacno da mi ta proja iznutra bude dosta meksa i vazdusastija nego kad se pece u rerni, mada korica bude hrsk okej
a desavalo mi se i da ostane ziva i da se prepece al sam istrenirala nekako da se ispostavi pozeljno jestivo.
takodjer grilujem tikvice na malcice ulja to moras da probas, i jos je i mama pekla tortilje onako vise komada poredja i to bi bilo sve sto smo iskusili, pozdrav :*

Back