pivčina (agein and agein)

pivo ne volim, al popijem možda godišnje dva tri ako je dobra ekipa...zaječarac...ova fensi amstel tuborg ****** palac su mi odvratna
rekord bio u tinejdžerskim godinama štaznam jedno 14, 15 piva...posle nisam bio čovek tri dana
preferiram žestoka pića

:cmok2:

volim niksicko tamno i ovaj jeftini merak(celarevski) koji uopste nije lose pivo, a cena je verovatno niska da bi se raja navukla i privukla:lol:
imam pored sebe slicnog tebi dee (cak vam je i frizura skoro identicna:mrgreen:, ne pije (ovaj ni ne pusi) i pored njega izgledam ko alkos .:lol:
ali dopada mi se to sto mu je jedna casica neke zestine dovoljna da mu se obrazi zarumene a oci zacakle, dok mene udari tek onaj litar plastikaner:rotf:
ma zezam se:lol:

ybte, ovaj pdf. otiso u curac krasni.
tuga:eek:

a ti nemoj da ločeš ko rus da mu ne poljuljaš ego :lol:
super je ovaj pdf...

- - - - - - - - - -

nekad mi neko pričo kaže posao noćnih čuvara u pivarama je između ostalog i da noću obilaze silose i da sa onim mrežama sličnim onima kojima mi lovimo meduze i račiće na moru (samo veće) hvataju i vade pacove koji se tokom noći podave :mrgreen:

a ti nemoj da ločeš ko rus da mu ne poljuljaš ego :lol:
super je ovaj pdf...

- - - - - - - - - -

nekad mi neko pričo kaže posao noćnih čuvara u pivarama je između ostalog i da noću obilaze silose i da sa onim mrežama sličnim onima kojima mi lovimo meduze i račiće na moru (samo veće) hvataju i vade pacove koji se tokom noći podave :mrgreen:

:malav:
ja pijem za oboje.

nego cula sam tu pricu o pacovima i veruj mi, nije mi se zgadilo...dobro, mozda pomislim na pocetku, ali posle druge, trece case, bas me briga i da je cuvar oprao noge u tom pivskom kontejneru:lol:

pdf. je dobar samo su teme nekako jalove,
nema diskusija, nema fajta, nema testosterona i besnih femina,
samo idila i miris ljubishpica:lol:

odoh drugar,
srecan ti ovaj besmisleni prvomajski praznik.
citamo se:heart:

:malav:
ja pijem za oboje.

nego cula sam tu pricu o pacovima i veruj mi, nije mi se zgadilo...dobro, mozda pomislim na pocetku, ali posle druge, trece case, bas me briga i da je cuvar oprao noge u tom pivskom kontejneru:lol:

pdf. je dobar samo su teme nekako jalove,
nema diskusija, nema fajta, nema testosterona i besnih femina,
samo idila i miris ljubishpica:lol:

odoh drugar,
srecan ti ovaj besmisleni prvomajski praznik.
citamo se:heart:

pa kako nema diskusije, malo smo u deficitu sa muškima i tim testosteronom, prohuji i koja besna femina...ali ima i tih ljubičica što tako nešto zapitkuju :lol:
..
gde ode tako brzo? :lol:
..
častiću pivo :pivce:

Back