piva od grejpa ?

Pivo treba da bude pivo a ne buckuris sa vocem.Te fensi budalastine ne podnosim.Ovo sto se sad prodaje pdo imenom piva je bruka.U Pragu sam pio pravo pivo u maloj pivari i tek tad sam video sta je kvalitet.

Nije pivo, a nije ni sok od grejpfruta. Jeebo te, em ne volim pivo, em userru sok od grejpfruta :dash:

Ma samo dok je nama češke beherovke i nemačkog jegera, da se preživi nekako do nove jabukovače ili šljive, a pelinkovcem da lečim stomačne muke...

Пиво је пиво,сок је сок,а комбинација је чиста глупост. Девојке се наливају тиме,али мени је оно одвратног укуса.

kako vam se cini piva od grejpa ? ja volim te vocne od jabuke do limuna ali mi je grejpna piva favorit .:worth:
pivo je i ovako originalno dovoljno odvratno, barem ova naša koja se prave ovde...ali eto, pijem ga ponekad...retko kad mi se pripije, pa popijem...nikad sam ne pijem ništa alkoholno, pa ni pivo...češka, poljska, slovačka sam probao isti ****** ko i ovo naše...sranjje...neuspeli plagijat...nemačka nisam...
ove fensi tekućine tipa pivo s jabikom, pivo s breskvom, pivo s narandžom, pivo s grejpom, ne volim jer su to varijacije na temu...više ne znaju šta da izmisle, da se poboljša prodaja, da više zarade, pa nam uvaljuju te gluposti...
pivo koje bi voleo da probam, a koje po svemu sudeći nikad neću probati je pivo spravljeno na rimski način, kakvo su ga legionari pili...ili medovinu...ono što su normani pili...sva ta antička i srednjevekovna pića bi probao...

pivo je i ovako originalno dovoljno odvratno, barem ova naša koja se prave ovde...ali eto, pijem ga ponekad...retko kad mi se pripije, pa popijem...nikad sam ne pijem ništa alkoholno, pa ni pivo...češka, poljska, slovačka sam probao isti ****** ko i ovo naše...sranjje...neuspeli plagijat...nemačka nisam...
ove fensi tekućine tipa pivo s jabikom, pivo s breskvom, pivo s narandžom, pivo s grejpom, ne volim jer su to varijacije na temu...više ne znaju šta da izmisle, da se poboljša prodaja, da više zarade, pa nam uvaljuju te gluposti...
pivo koje bi voleo da probam, a koje po svemu sudeći nikad neću probati je pivo spravljeno na rimski način, kakvo su ga legionari pili...ili medovinu...ono što su normani pili...sva ta antička i srednjevekovna pića bi probao...

Alkoholna pica od jecma ("kamon") i medovinu ("medos") su pili i 'barbari' (odn. Slaveni) s gornje strane Dunava, sto potvrdjuje suvremen Priskov izvjestaj iz 5. st. kad je kao clan bizantskog poslanstva iz Carigrada posjetio (tacnije, 448. g.) Atilin 'dvor' na podrucju danasnje Backe ili nesto sjevernije.

:?: Kako b'e nema? Ovde ga ima u marketima, u podrumima pica, cak i po trafikama... :confused: Malo je skuplji od domacih, ali i zericak bolje smuckan, onako subjektivno gledano, kad se vec nadje koji dinar za tu rabotu bolje uzeti kvalitetniji da ne bi kiselina posle zezala krizu... :)

Ne mogu da verujem da ga nema... :confused:
:D

Back