- Poruka
- 4.865
kako vam se cini piva od grejpa ? ja volim te vocne od jabuke do limuna ali mi je grejpna piva favorit .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako vam se cini piva od grejpa ? ja volim te vocne od jabuke do limuna ali mi je grejpna piva favorit .![]()
kako vam se cini piva od grejpa ? ja volim te vocne od jabuke do limuna ali mi je grejpna piva favorit .![]()
to kad im ostane pa smuckali u pivo : ))
Meni je to glupost. Ili uzmi pivo ili gazirani sok od grejpa!
Nikad nisam videla gazirani sok od grejpa![]()
pivo je i ovako originalno dovoljno odvratno, barem ova naša koja se prave ovde...ali eto, pijem ga ponekad...retko kad mi se pripije, pa popijem...nikad sam ne pijem ništa alkoholno, pa ni pivo...češka, poljska, slovačka sam probao isti ****** ko i ovo naše...sranjje...neuspeli plagijat...nemačka nisam...kako vam se cini piva od grejpa ? ja volim te vocne od jabuke do limuna ali mi je grejpna piva favorit .![]()
pivo koje bi voleo da probam, a koje po svemu sudeći nikad neću probati je pivo spravljeno na rimski način, kakvo su ga legionari pili...ili medovinu...ono što su normani pili...sva ta antička i srednjevekovna pića bi probao...pivo je i ovako originalno dovoljno odvratno, barem ova naša koja se prave ovde...ali eto, pijem ga ponekad...retko kad mi se pripije, pa popijem...nikad sam ne pijem ništa alkoholno, pa ni pivo...češka, poljska, slovačka sam probao isti ****** ko i ovo naše...sranjje...neuspeli plagijat...nemačka nisam...
ove fensi tekućine tipa pivo s jabikom, pivo s breskvom, pivo s narandžom, pivo s grejpom, ne volim jer su to varijacije na temu...više ne znaju šta da izmisle, da se poboljša prodaja, da više zarade, pa nam uvaljuju te gluposti...