Piton progutao celu ženu u Indoneziji

Sensei

Master
Moderator
Poruka
70.637
Nestalu ženu kkoju je živu pojeo masivni piton pronašli su meštani nakon su izrezali telo zmije u Indoneziji.

Farida, 45, nestala je u četvrtak uveče. Njeno telo u mrežastom pitonu u petak su otkrili njen suprug i stanovnici sela Kalempang u provinciji Južni Sulavesi, rekao je lokalni zvaničnik, prenosi AFP.

1717996822262.png
 
Potraga za nestalom majkom četvoro dece počela je nakon što se nije vratila kući u četvrtak uveče, rekao je seoski načelnik Suardi Rosi za AFP.

Njen muž je „pronašao njene stvari... što mu se učinilo sumnjivim. Seljani su zatim pretražili okolinu. Ubrzo su uočili pitona sa velikim stomakom“, rekao je Suardi.

"Dogovorili su se da otvore pitonov stomak. Čim su to uradili, odmah se videla Faridina glava."

Nestala žena pronađena je potpuno obučena unutar masivne zmije, za koju se navodi da je duga najmanje 5 metara
 
Pogrešno vreme, pogrešno mesto.
Čik ovde ga vidite zagrljene dve zmije:
1717997616392.png


Ne valja ni slika... nije PRO. Uglavnom, dve se zagrlile, a tri mera dalje se roditelji zagledali u reku, a deca im se igraju iza leđa. Opet kao budala vičem, a oni svi preneraženi. Jedva sam ih sve dozvala.
Kaže: "Gadjao sam ih kamenom!" :zcepanje:
Ljudi stalno mole đavole da im dođu.
 
Ukrainaca mi je žao do zla boga, ali Rusiju poštujem i volim, isto koliko i Vuk Karadžić, ništa manje ili više. Nisu Rusi za nas bili nikad čisto zlato, znam.
i meni je zao ukrajinaca al se i nerviram sto su spremni i na samoubistvo samo im ne pada na pamet da krenu na amerikance.
To ko onaj kraljevcanin sto se ubio jer nije primio 6 meseci platu kod privatnika a deca mu gladuju. Zna se sta je trebalo da uradi.
 

Back
Top