Pitbul odgrizao uvo devojčici

Trogodišnjoj devojčici pitbul je odgrizao uvo danas oko 15 sati u Ulici Vlade Ilića na Karaburmi.. :sad2:

http://www.crnahronika.rs/pitbul-odgrizao-uvo-devojcici/

Убити говнара.

Гдје су форумашки "псећи моралисти"? Шта они имају да кажу на ово?

Да није дјевојчица зла, па је испровоцирала напад јер мрзи псе?

Јел тако?

Пси нападају само ЛОШЕ људе?

ti si voljno

citaj polako. pas odgrizao uvo devojcici od tri godine

a ne devojcica psu

samo teski mentalno zbunjeni u ovom slucaju mogu da staju na stranu psa

svako normalan zna kakve se traume nanete detetu, bespotrebno

ЈА сам ту госпоју одавно ставио на листу за игнорисање.

Ужасна морална карикатура.

pa ne mogu svi psi da ispastaju zbog gesta jednog...

sta je moj pas kriv zato sto je na drugoj opstini pit ujeo devojcicu ?

ovo treba tretirati onako kako i jeste a to je pojedinacni slucaj..

Из овога треба извући поуке и предузети превентивне мере, а не правити се луд.
Кад пас осакати дете онда је касно.

pouke su davno izvucene zakoni odavno postoj,a to sto niko nista ne radi je drugo pitanje
Па очигледно ће морати да се крене с казнама, за шетњу без повоца и корпе, за невезивање у дворишту или незатварање капије, за губитак или "губитак" пса, за држање опасних раса паса, или не знам питона, крокодила итд..

Jel nam ovakav zivot treba?

Ispovijest jede mame povodom ovog dogadjaja

Imam dete od tri godine i svaki dan setam sa njim. Vidjam pse u coporima, lutalice koji jure ulicama, parkovima. Zaledim se od straha. Cela nasa setnja je ispunjena strahom da li cemo ostati citavi, i sastoji se u prelazenju ulice tamo amo. Kad vidim pse na jednoj strani ulice a ja i dete brze na drugu stranu i tako setamo. a u parkove retko ulazimo.Za ove tri godine intezivnog setanja sa detetom jos nisam videla da neko vodi svog psa sa korpom. A policija prolazi i niko ne reaguje. Sad komunalna policija juri ove jadnike sto prodaju po neku stvar da prezive, a kad ih pozoves kazu da to nije u njihovoj nadleznosti. Parkovi su puni vlasnika pasa i njihovih ljubimaca tako da ni tamo nema mesta za decu. Psi jure bez korpe a vlasnici bez pribora za ciscenje pseceg izmeta. U centru grada postoje neka odredjena i ogradjena mesta za pse ali sta je sa naseljima. Tu se ne zna kad i gde ces biti napadnut ili od psa ili ako nesto kazes od vlasnika. Zar treba deca da nam ovako stradaju. Kako ce ova malena devojcica tako reci beba da se oporavi i fizicki i psihicki. Zelim joj sve najlepse u daljem zivotu.

Ne radi se o tome, mi ne mozemo da se izborimo sa psima zato sto su "ljubitelji" ludi, a svako ko je uhvacen da je maltretirao psa je kaznjen.

Naravno postoji verovatnoca da je ova devojcica, maltretirala pita i da joj on sad vraca, starija je od njega, a mozda joj i zlo izbija iz ociju, pardon usiju.

Kaži ko živo me zanima....

Убити говнара.

Гдје су форумашки "псећи моралисти"? Шта они имају да кажу на ово?

Да није дјевојчица зла, па је испровоцирала напад јер мрзи псе?

Јел тако?

Пси нападају само ЛОШЕ људе?

pas po imenu Goldi je odjednom izleteo iz dvorišta, čija kapija nije bila dobro zatvorena

Kriv je gazda psa...

pa ne mogu svi psi da ispastaju zbog gesta jednog...

sta je moj pas kriv zato sto je na drugoj opstini pit ujeo devojcicu ?

ovo treba tretirati onako kako i jeste a to je pojedinacni slucaj..

sta onda trazis na ovom forumu?

ovde se iznose problemi u drzavi, politicki, ekonomski, socijalni. i pokusava se zajednickim pisanjem doci do nekog stava

tema o kucicina je vise puta pokretana, mislim najmanje dva puta u zadnjih dva meseca. i problem je rasiren u beogradu i svuda.

ovi sa kucicima sto ne postuju postojece propise i na zasluzuju neku drustvenu brigu. ja bih njih skinuo sa besplatnog skolstva i zdravstva, i zaveo im jezive takse. kad nece sami da se organizuju kako treba neka bar masno plate. taj jezik sile jedino razumeju

kome normalnom coveku treba uopte u zivotu pit bul i sl????

ja cu da glasam za onoga ko zavede red na ulicama za kerove i slobodu za decu

ne moze se ukinuti vrsta zato sto je opasna.i lav je opasan pa se ne desava da zakolje ljude u gradu.zato sto se pravilno drzi .to je problem ! nije ni rasa ...
Чинјеница је да нико од власника паса не ставља псима корпе и повоце.Власницима треба ставити корпе и повоце а псима дати да их воде у шетњу.Да ли треба забранити држање паса?Треба.

sta onda trazis na ovom forumu?

ovde se iznose problemi u drzavi, politicki, ekonomski, socijalni. i pokusava se zajednickim pisanjem doci do nekog stava

tema o kucicina je vise puta pokretana, mislim najmanje dva puta u zadnjih dva meseca. i problem je rasiren u beogradu i svuda.

ovi sa kucicima sto ne postuju postojece propise i na zasluzuju neku drustvenu brigu. ja bih njih skinuo sa besplatnog skolstva i zdravstva, i zaveo im jezive takse. kad nece sami da se organizuju kako treba neka bar masno plate. taj jezik sile jedino razumeju

kome normalnom coveku treba uopte u zivotu pit bul i sl????

ja cu da glasam za onoga ko zavede red na ulicama za kerove i slobodu za decu

prvo nije tvoj problem sta ja gde trazim !

a drugo problem pasa lutalica nije DRZAVNI PROBLEM !
niti politicki niti ekonomski !

trece problem nije rasiren kako ti kazes u 'beogradu i svuda ' ! ma sta ti to svuda znacilo...
vec je to problem na lokalnom nivou odredjenih opstina .
tako da ako ne znas nemoj da LUPETAS I DA IZNOSIS BESMISLICE samo zato da bi ti post bio podupret necim.

to kome treba pit bull opet nije tvoj problem niti ce ikada biti,vec je to stvar izbora !

i na kraju to sto bi TI skidao sa budzeta i zrdavstva i uvodio takse je tvoja fikcija i ovde se o tome ne govori ...

problem je evidentan, dete je nastradalo, takvo pisanje nece pomoci....

Чинјеница је да нико од власника паса не ставља псима корпе и повоце.Власницима треба ставити корпе и повоце а псима дати да их воде у шетњу.Да ли треба забранити држање паса?Треба.

evo ti bi i drzanje pasa zabranio ....,

tuga jeza uzas jad beda koliko umnih siromaha ima.

ajde da streljamo sve penzionere zato sto su spori u redu u posti a posle mozemo da pobijemo sve vaspitacice zato sto ne daju deci napolje kad je kisa... tuzno ...

evo ti bi i drzanje pasa zabranio ....,

tuga jeza uzas jad beda koliko umnih siromaha ima.

ajde da streljamo sve penzionere zato sto su spori u redu u posti a posle mozemo da pobijemo sve vaspitacice zato sto ne daju deci napolje kad je kisa... tuzno ...
Удробио си разне глупости у пост.Твог пса треба нахранити кад огладни...његовим власником.

trece problem nije rasiren kako ti kazes u 'beogradu i svuda ' ! ma sta ti to svuda znacilo...
vec je to problem na lokalnom nivou odredjenih opstina .
tako da ako ne znas nemoj da LUPETAS I DA IZNOSIS BESMISLICE samo zato da bi ti post bio podupret necim.

na temi na pdf-u porodica sam postavila linkove iz cele srbije- pa i hrvatske linkove koji ukazuju da je problem pasa lutalica koji ugrozavaju decu rasprostranjen po celoj srbiji

i hrvatima fascinantno ...

Back