Pitao me prijatelj

Мечка је углавном за оне дебеле, главате, са ручердом меЂедовом коју избаце на прозор, ћелаве и слично.. А БМВ обично возе мангупи, па нека он види у шта спада па нека купи ауто. Мени је БМВ број 1. зато што кида брзине, лети на путу, и има оштре линије.

У цивилизованом свету, у већини случајева, БМЊ возе неиживљени типови и криминалци. БМЊ није број један због тога што си навео, има доста аутомобила који боље "кидају" и "лете" и "оштри су", али је у последњих 10 година квалитетом израде "прешишао" Мерцедес...
А и ја сам својевремено возио БМЊ 535и...:). Нисам био ни криминалац ни неиживљен, само сам био мангуп...А кола сам добио као представник фирме у иностранству и био сам једини возач у БМЊ-у са оделом и краватом...:D

Мени је БМВ број 1. зато што кад возим тај ауто осећам се као да јашем змаја, тако да некоме ово некоме оно.. Наравно добар је и ферари, али већа љубав ми је БМВ. :)

pa daj slike, ima jos iuvek zena koje se b ash ne razumeju u kola... al ajde BMW lepse zvuci... ili audi i to jos lepse zvuci...inace ovako su valjda slicni?... misli se na neki nabudzen, valjda tu ima i neka laksa varijanta? nemam pojma :stidljivi:

Нажалост, баве се! Моје лично мишљење - праве жене се не баве тиме који ауто поседује неко... Што рече Ели - важно да је роза.. :)

Нажалост, баве се! Моје лично мишљење - праве жене се не баве тиме који ауто поседује неко... Што рече Ели - важно да је роза.. :)

moze i metalik svetloplavi :I
ili ljubicasti metalik ali malo je depresivan.
ovo je glupa poruka ali nema veze :I sve je glupo pa nema veze.

Kolega se odlučijo :rumenko:

2007-Autodelta-Alfa-Romeo-Brera-J5-3-2-C-Front-Angle-Closeup-1280x960.jpg

nemam nista protiv skupog i luksuznog automobila
imam protiv stanja svesti koje mnogi vlasnici poseduju, jer se po pravilu ponasaju a ako imaju takav auto - da im je onda dozvoljeno sve
nisam snob da nekog prosudjujem na osnovu kola
ali lako mogu da primetim kad je to obicno show of, a kada neko vozi taj auto zato sto u njemu uziva, a jos pre kada je to najobicnija seljastina

ja bih se da mogu da biram u ovakvoj situaciji odlucila za bmw, videla sam jedan na padini u njihovom salonu, i takav bih da mogu kupila
ne znam gde bih ga vozila, a pitanje je da li bi znala i da ga upalim
ali dobro to nije tema :lol:

Back