- Poruka
- 43.060
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како који, неки се не упуштају у дискусију уопште а још мање ватрену. Мислим, где је поента "победити" у интернет дискусији.Da li su žene na forumu harmonične naspram muškaraca?
Muškarci kolko primetim po C ajns cvaj draj malo malo pa zaglave u hapsu
Zašto je to tako ? Zbog čega muškarci nemaju namjeru da produže dalje već se upuštaju u vatrenu diskusiju ne štedeći na rijecima ?
![]()
Prsli'Da li su žene na forumu harmonične naspram muškaraca?
Zašto je to tako ? Zbog čega muškarci nemaju namjeru da produže dalje već se upuštaju u vatrenu diskusiju ne štedeći na rijecima ?
![]()
Zene se previse tolerisu ovde.Nisu žene harmonične već su im teme samo o seksu
Da, čim uvuku noge u znasečiju guzicu.Zene se previse tolerisu ovde.
Tako da je odgovor na pitanje nisu, nego redje ucestvuju u jacoj diskusiji.Da li su žene na forumu harmonične naspram muškaraca?
![]()
a sa kime se prepiru ti musakrci koji ne znaju da stanu?![]()
Kakva jača diskusija? Pogledaj LjiS i ko su banovani? Muškarci. Eto lizanje nečega zahtijeva jaču diskusiju ma hajde. Nego istresanje svojih frustracija, mi žene slabije to radimo.Nije tačno.
Dva posta iznad : )
Nisam mislio na taj, već tvoj i Ruletov.Kakva jača diskusija? Pogledaj LjiS i ko su banovani? Muškarci. Eto lizanje nečega zahtijeva jaču diskusiju ma hajde. Nego istresanje svojih frustracija, mi žene slabije to radimo.
Ne bih generalizovala stlove pisanja ni način ponašanja muškarcima ni ženama.Muškarci su otvoreni i direktni u svojim sukobima, žene se uglavnom jedna drugoj keze i srckaju a onda opletu ogovaranja i zavere po PP
Na javnom sitno i zajedljivo bockaju i podhebavaju.
Više volim muški način rešavanja problema ,
Naravno bez niskih udaraca i vulgarnosti.
Moja prikolica? A ko je to?Nisam mislio na taj, već tvoj i Ruletov.
A šta radi tvoja prikolica?
Flejmuje forum.
ti kao da nisi citala jasna vs bebane sa ženama
Mi zene odskacemo na drugu temu i družimo se dalje, oprostimo jer znamo da je možda do hormona PMS&Klimaksa
Koliko vas ovde u ovom trenutku ima aktivan C?
Daj ne zezaj tabe fino smo pisale.ti kao da nisi citala jasna vs beba![]()