- Poruka
- 43.076
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тему преместити под пдф "тинејџери".
Онај мој клипан, уписао 2 факултета и још увек хипнотоисано,
по цео дан зури у неки екран,
ако не компјутерски онда телефонски.
Телевизор је бабин.
Veliko ubrzanje...Kad sam ja bio dete jedino što se pisalo bio je daljinski upravljač. Danas deca otkad znaju za sebe pipaju mobilne, tablete, pa i kompijutere
bre ovo rubrika pitanje ili pipanje![]()
Uniđi!
Viđam ove... Bože, sačuvaj!
Nepravda.... Svetlost pojela glupost. Ili je to samo subjektivni utisak koliko je konzumerska politika upropastila suštinu?Veliko ubrzanje...
Inače, kad im braniš, doživljavaju traume i prepoznaju nepravdu, tako da se mora pažljivo i smišljeno sa tim stvarima.
Viđam ove... Bože, sačuvaj!
Lepo sve hlebove pipne, pa onda odabere, a navraća se da slučajno ne pogreši u izboru.
Mogu da zamislim putovanje tih ruku: od doma u gradki prevoz, pa od šipke do šipke, pa od vrata do vrata... i onda takav, kao da je ispipao WC šolje poljskih tj. javnih toaleta, dođe da ispipa i hlebove.
Stoka!
Ili vidi drugu logiku. Upozorenje ili čistiji da nema.Viđam ove... Bože, sačuvaj!
Lepo sve hlebove pipne, pa onda odabere, a navraća se da slučajno ne pogreši u izboru.
Mogu da zamislim putovanje tih ruku: od doma u gradski prevoz, pa od šipke do šipke, pa od vrata do vrata... i onda takav, kao da je ispipao WC šolje poljskih tj. javnih toaleta, dođe da ispipa i hlebove.
Stoka!
Ja uopšte ne kapiram kako se može doći do hleba pa pipati ?
Kupujte u pekari
A počeli iko još hleb ? Mislim kući ?drakstor,neki mini /maxi market zavisi gde kako
Daj nam slikuSad joj ćačkam zadnju šapicu.
Jastučić.
Ev i njuškicu. Samo da je napipamgrickalo