Pitanje

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.076
B42C23DC-8BA2-48C1-9C59-08314440834C.jpeg

??

Уводни пост је за пдф "тинејџери".

Онај мој клипан, уписао 2 факултета и још увек хипнотисано,
по цео дан зури у неки екран,
ако не компјутерски онда телефонски.

Телевизор је бабин.

Тему преместити под пдф "тинејџери".

Онај мој клипан, уписао 2 факултета и још увек хипнотоисано,
по цео дан зури у неки екран,
ако не компјутерски онда телефонски.

Телевизор је бабин.

Ajde obiliću nemoj se zadržavati već produži dalje

Amm... vazi li se kada mene pipaju?

Frizerka koja ima decka vuce mi glavu unazad medju sise a ja debil. Debil. Samo se nadam da pura moco nece ovo procitati. Ges wat! Idem da se sisam opet, prekosutra, kosa mi brzo raste...

Ali sta raditi zivi sa deckom. Kvota 1,05 da cu rasturiti tu fiktivnu vezu ko seselj haski tribunal. 😂

Veliko ubrzanje...
Inače, kad im braniš, doživljavaju traume i prepoznaju nepravdu, tako da se mora pažljivo i smišljeno sa tim stvarima.
Nepravda.... Svetlost pojela glupost. Ili je to samo subjektivni utisak koliko je konzumerska politika upropastila suštinu?

Ili glupost Svetlost...

Prilozi

• Screenshot_20220210-201045_Twitter.jpg
    Screenshot_20220210-201045_Twitter.jpg
    61,9 KB · Pregleda: 3
Viđam ove... Bože, sačuvaj! :azdaja:
Lepo sve hlebove pipne, pa onda odabere, a navraća se da slučajno ne pogreši u izboru.
Mogu da zamislim putovanje tih ruku: od doma u gradki prevoz, pa od šipke do šipke, pa od vrata do vrata... i onda takav, kao da je ispipao WC šolje poljskih tj. javnih toaleta, dođe da ispipa i hlebove.
Stoka!

ja uopšte ne kapiram to pipanje hleba? hleb ko hleb šta iako je malo nedopečen ili malo bajat bitno samo da nije prepečen a ovo sve se vidi golim okom :confused:

Viđam ove... Bože, sačuvaj! :azdaja:
Lepo sve hlebove pipne, pa onda odabere, a navraća se da slučajno ne pogreši u izboru.
Mogu da zamislim putovanje tih ruku: od doma u gradski prevoz, pa od šipke do šipke, pa od vrata do vrata... i onda takav, kao da je ispipao WC šolje poljskih tj. javnih toaleta, dođe da ispipa i hlebove.
Stoka!
Ili vidi drugu logiku. Upozorenje ili čistiji da nema.
Zato se hleb ne uzima sa police ako nije upakovan. Ili od pekara preko pulta...

Mora da sitni brašno pa eto da vidi proizvode..
Nije sve kao što izgleda.
Ili pak minut slave ili neslave....

Back