Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ovako..imam 17 godina ,i planiram da idem u Crnu Goru na leto sa drustvom avionom..da li neko moze da mi kaze sta mi je potrebno pored pasosa,posto sam maloletan..?
ovako..imam 17 godina ,i planiram da idem u Crnu Goru na leto sa drustvom avionom..da li neko moze da mi kaze sta mi je potrebno pored pasosa,posto sam maloletan..?
IZJAVA - SAGLASNOST
Mi, dole potpisani _________________ iz ____________, ul._____________, JMBG:______________ i ___________________ iz ___________________, ul. _____________, JMBG:_____________, kao roditelji maloletnog _______________ iz _____________, ul.__________________, JMBG:______________, ovim putem dajemo svoju saglasnost da nas maloletni sin moze putovati sam bez pratnje odraslih lica u drzavu Crnu Goru, grad ___________, na letovanje u periodu od __________, do ____________ i da na isto putovanje moze otići avionom preko kompanije___________.
Ova saglasnost je izraz nase izricite i slobodno izrazene volje te je u tom smislu i potpisujemo.
U Kuli,
_________2012. godine. Davaoci saglasnosti: