Pitanje

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

T-Zex

Veoma poznat
Poruka
13.698
Da li postoji mogućnost da mi zabranite da posećujem samo ovaj podforum filozofije? Voleo bih da više ne padam u iskušenje i ne kvarim tako lepu igru "onih koji se razumeju". Ne znam šta je u pitanju... Ili ja ne znam da se igram, ili su pravila igre malo neobična. Ne bih voleo da me sasvim "otkačite", jer hoću da posećujem druge podforume. Unapred zahvalan. 8)

pa decko je u pravu
mislim
politika vase firme je takva
i to je ok
ali ostovna ljudska prava su
sloboda veroispovesti
i pravo na politicko opredeljenje
vi mozete da brisete pojedine postove
al je glupo da zabranite kao teme
nadam se da ni meni ne sledi zabrana posle ovog posta
pozdrav

Upravo tako i ja razmišljam. Možda sam postavio preteško pitanje za moderatore, pa moraju da se konsultuju sa pretpostavljenima. Mislim, kakav je to način? Najlakše je proglasiti kolektivnu odgovornost i sve zabraniti! To je, po mom skromnom shvatanju, postupanje linijom nižeg otpora. Znači, neću da razmišljam ko se drži pravila foruma a ko ne, nego ću da ukinem sve a posle toga ću još da zabranjujem i da se to spominje. Nije mi jasno... :roll: Znate, mnogi su pokušavali da problem reše na taj način što će ga, jednostavno, zaobići ili na drugi način ukloniti. To se uvek pokazalo kao neispravan način, jer se on (problem) kasnije uvek pojavljivao iznova i u drugim obilcima. Znate li za primer kada su Hutu hteli fizički da istrebe pleme Tutsi? Mislili su da ako nema Tutsija, nema ni problema. Greška. Posle toga su imali mnogo više problema. Neću da spominjem isti primer koji je očigledan u našoj zemlji da ne bih mešao politiku u ovaj forum, ali ovakva zabranjivanja me podsećaju na filozofiju Der Dritte Reich... Mislite o tome... :?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back