0077
Elita
- Poruka
- 24.748
I čuva glo :wink: Eto deco sada znate šemu za hiljadarke 8) :wink:jabajagi:KUCKAJUTJI...ne jede, ne spava, ne guzhva se, ne pegla se, ne fajta se...ne igra mali fudbal :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I čuva glo :wink: Eto deco sada znate šemu za hiljadarke 8) :wink:jabajagi:KUCKAJUTJI...ne jede, ne spava, ne guzhva se, ne pegla se, ne fajta se...ne igra mali fudbal :shock:
JOVANA77:jabajagi:Ako ti JOVANA kazhe kako se postaje idol...moratje da te ubije :wink:
e sto volim kad neko ovako sve razume.... :wink:
/me salje poljubac ribizli![]()
jabajagi:Iljadu po iljadu, gol po gol, dash po dash....i to mu ga dodje to :wink:
Pink Panter:SVE VAS KOJI OVDE IMATE PO 2-3-4 HILJADE ODGOVORA...JE L' VI SPAVATE OVDE?? ODVAJATE LI SE NEKAD OD TASTATURE?!
Bez ljutnje, molim :wink:
Pozdrav za sve.....
I oni se nadali...vicente:Pink Panter:SVE VAS KOJI OVDE IMATE PO 2-3-4 HILJADE ODGOVORA...JE L' VI SPAVATE OVDE?? ODVAJATE LI SE NEKAD OD TASTATURE?!
Bez ljutnje, molim :wink:
Pozdrav za sve.....
hm, poceli su na vreme da tipkaju....![]()
tako cemo i mi jednog dana....![]()
iako se ja iskreno nadam da necu....
Pink Panter:jabajagi:Iljadu po iljadu, gol po gol, dash po dash....i to mu ga dodje to :wink:
eto....ja postavila ozbiljno pitanje, a vi "hiljadasi" napravili chat od njega ... ccccc![]()
![]()
![]()
aj pozdrav za sve vas rekordere u forumu!