pitanje za žene

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 445101

zmajka
Poruka
45.745
ima dodirnih tačaka sa ljisom, nemojte da sam videla katanac : )
dakle, smatrate li da je u redu da se ovako piše o nama: Kada se potajno nada „spontanom“ seksu, svaka žena obavlja ove uvrnute pripreme…?
počevši od naslova, da je uvrnuto to što želimo da se sredimo pre seksa, do toga da samo lukave, proračunate i da zapravo uvek očekujemo seks, a samo se foliramo da ga ne očekujemo.. da sređujemo kuću/sobu samo ako očekujemo da ćemo imati seks, inače živimo u svinjcu.. glumimo dame tako što pripremimo plejslistu za slušanje tokom seksa.. razmišljamo o suludim idejama kao što je da namirišemo nečim svoju vaginu.. njušimo pazuh, stopala i vaginu.. itd itd.. i to sve samo zbog seksa kojem se šatro ne nadamo, a u podsvesti znamo da će se desiti..
inače kad smo 100% sigurne da ćemo imati seks i kad se ne foliramo, onda se ne depiliramo, ne sređujemo, ma ništa.. čak ni ne piškimo taj dan ako ćemo imati seks..
i ne, tekst nije objavljen na nekom kuriru pod rubrikom zabava.. objavljen je na krstarici pod rubrikom žene..
hvala svim muškarcima koji tako misle o nama.. da bog da pičkke više u životu ne videli..

pa da, tačno je ovo pisao neki frustrirani debeljko sa malom pišom i tankim novčanikom..
samo zamislite da je muškarac taj koji se kupa samo kad se nada seksu, sređuje sobu samo kad se nada seksu, sređuju plejslistu da dama ne vidi da sluša mitra mirića kad je sam, njuši kitu da vidi da li smrdi, oblači one jene lepe gaće koje čuva za takve prilike, brzinski se gleda tamo dole da vidi da li je sve u redu..

znači žena se brzinski gleda tamo dole da vidi da li je sve u redu??? koje ludilo mozga : )))
prvo smo se dobro izdepilirale, sredile, ali brzinski pogledamo tamo dole da vidimo da li je sve u redu.. sve u redu??? da li nam se digla piččka ili šta???

znas kako se kaze

kad krece na sastanak muskarac se nada da ce mu se posreciti
zena kad krece, to vec zna :D
ja kad znam da ću da se seksam, onda znam
nisam debil kao što frustrirani debeljko koji je autor teskta to pokušava da predstavi
i održavanje higijene nema nikakve veze sa tim, za razliku od muškaraca mi volimo da budemo čiste i uredne uvek
i piškimo- gle čuda- nevezano za to da li se nadamo seksu ili ne

hmmmm.. :think:

kad bi ti neko rekao da si gloopa, ti bi se nasmejala i ignorisala jer znas da nije tacno..medjutim sad reagujes..da li podsvesno mislis da ima istine u tekstu kad tako burno reagujes? :kez:
smatram da je tekst izuzetno uvredljiv za žene, a najviše za sve žene koje borave na ovom forumu
i da uopšte nije nešto oko čega bi trebalo da se šalimo
podržavanje ovakvog stava direktno dovodi do stvaranja nove generacije muških šovinističkih homo balkanikusa koji ženu vide kao sredstvo koje će da jebbu kad se ona nada spontanom seksu

i da uopšte nije nešto oko čega bi trebalo da se šalimo
podržavanje ovakvog stava direktno dovodi do stvaranja nove generacije muških šovinističkih homo balkanikusa koji ženu vide kao sredstvo koje će da jebbu kad se ona nada spontanom seksu
ok ajmo ozbiljno :)
bar cu probati :rumenko:
covek koji je takav, on ce biti uvek takav..nikakav tekst ga ne mnoze napraviti homo balkanikusom.. kao sto vidis ja se zezam, jer mi je tekst smesan i sigurno nece uticati da se promenim..ok..recices..ti si mator covek..izgradjena licnost..ima istine u tome, ali realno takve stvari su uvek bile licni osecaj coveka a ne nesto sto se pokupi sa strane i ljudi ce se uvek ponasati kao balknaci..ili drvosece ili intelektualci ili osecajni ili pazljivi ako su takvi..a ne zato sto su procitali da je to cool.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back